Nuomonė. Susikaupusios neapykantos žygis

Nuomonė:
LR Seimo narys Andrius Navickas

Perskaičiau maršo, pasiryžusio ginti šeimas, pranešimus. Nenustebino. Vis labiau atsiskleidžia, kad tai – susikaupusios neapykantos maršas, kuriam diriguoja žmonės, kuriems „šeimos“ sąvoka yra kulkosvaidis, o ne ugdančios mylinčios bendrystės bendruomenė.

Labai gaila, kad prie šios akcijos jungiasi ir žmonės, kuriems iš tiesų svarbu santuoka, motinystė, tėvystė, šeima, kaip namų Bažnyčia. Ir vėl pamiršta svarbią išmintį: kai eini su velniu riešutauti, grįžti ir be riešutų, ir be pintinės.

 Orlauskas, Tomkus, Gražulis, žmogus, pasivadinęs Celofanu – tikrieji mylinčios bendrystės apaštalai?

Puikiai suprantu, kad racionalūs argumentai dabartinėje situacijoje sunkiai padeda. Manipuliacijų smagračiai pernelyg stipriai sukami. „Respublika“, Minfo.lt, Propatria.lt, Tiesos.lt, etc. tapo spiečiumi, kuris platina neapykantos užkratą. Apmaudu, jog jis pridengiamas patriotizmo, krikščionybės, šeimos, tautiškumo etiketėmis, kita vertus, palyginkime lietuvišką diskursą su tuo, koks išteka iš Putino propagandos upės. Panašumas stulbinantis. Kaip pasakytų vienas Seimo narys – čia labai padėtų imunitetas. Deja, jis apeinamas būtent per simuliakrais tapusius vertybių įvardijimus.

P.S. Na, o tiems, kuriems susikaupusios neapykantos maršas iš tiesų atrodo tikra kova už šeimą ir Lietuvą, turiu prašymą – pamirškite mano paskyrą socialiniuose tinkluose. Gal susitikime kada nors ateityje, kai nebeliks paralelinių tikrovių, kai galėsime kalbėtis kaip orūs žmonės, o ne grasinsime ir pyksimės.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.141.31.209.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip apskaičiuoti krovinių draudimo kainą?

Partnerio turinys

Krovinio draudimo kaina gali skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant krovinio vertę ir tipą. Krovinio vertė yra esminis veiksnys, lem...

Kaip prailginti starterio tarnavimo laiką?

Partnerio turinys

Starteris yra svarbus automobilio uždegimo sistemos komponentas, atsakingas už variklio apvertimą ir transporto priemonės užvedimą. Jį maitina ...