Kokie mikrobiologo sukurti produktai išpopuliarėjo visame pasaulyje?

Dr. Ohhira labai daug nuveikė tyrinėdamas rūgščiąsias pieno bakterijas. Po šių tyrimų jis ėmėsi kurti sveikatai naudingų saugių produktus, kuriuos paleido į gamybą, ir dabar kiekvienas norintis gali jais naudotis, patirdamas iš to daug nematerialinės naudos. Visi šio mikrobiologo sukurti produktai garantuoja puikią sveikatą ir ilgaamžiškumą. Jie yra žinomi visame pasaulyje.

Reklama

Kuo iš kitų probiotinių produktų išsiskiria Dr. Ohhiros augalinis ekstraktas?

Daugumą įprastinių probiotinių maisto papildų sudaro vien tik šaldytos ir sudžiovintos gerosios bakterijos. Tuo tarpu Dr. Ohhiros gamintas produktas yra ypatingas. Tai penkis metus fermentuotas ir kartu su pieno rūgšties bakterijomis brandintas augalinis ekstraktas ne tik palaiko virškinimo sistemoje šių bakterijų balansą, bet ir išsaugo vertingas maistines medžiagas.

Šių maisto papildų kapsulės turinį sudaro tiršta masė, kurioje sukaupta dvylikos rūšių gyvybingų ir veiklių gerųjų žarnyno bakterijų bei penkiolikos skirtingų augalų, kurie sudaro palankias sąlygas maitintis gerosioms žarnyno bakterijoms.

Koks Dr. Ohhiros produktas yra laikomas jaunystės eliksyru?
Dr. Ohhiros ypatingasis skystas odą jauninantis produktas susideda iš trijų skirtingų veikliųjų medžiagų – hidrolizuoto trijų rūšių jūrinio kolageno, jūrinio elastino ir 93 procentų hialurono rūgšties, kurios darniai tarpusavyje sąveikauja. Tai vienintelis geriamas maisto papildymas, o jo skonis primena saldžiarūgštes uogas.
Iš kokių dalių susideda Dr. Ohhiros Magoroku kremas ir Kampuku muilas?
Magoroku kreme tarpusavyje darniai sutaria fermentuotų augalų ir gerųjų bakterijų ekstraktas. Šis derinukas efektingai slopina odos dirglumą, įkandus vabzdžiams arba būnant žvarbiam orui, sukuria jos apsauginį lauką, kuris neleidžia prasiskverbti kenksmingoms bakterijoms.Jis taip pat stabdo žalingą laisvųjų radikalų poveikį, drėkina odą ir grąžina jai elastingumą. Pats kremas puikiai susigeria į juo pateptas vietas. Be to, jis yra tikrai ekologiškas, nes jame nėra kvapiųjų medžiagų, konservantų, stabilizatorių ir sintetinės kilmės dažiklių.

Reklama

Kampuku muilas yra pagamintas iš fermentuotų augalų, probiotinių kultūrų ir tyro kalnų šaltinio vandens. Šis muilas gaminamas prie žemos temperatūros, todėl jame išsisaugojo augalinis aliejus, glicerinas, amino rūgštis, vitaminai, mineralai ir probiotinės kultūros. Todėl šis muilas yra tinkamas visų rūšių odai.

Daugiau informacijos apie žymųjį japonų mokslininką rasite interneto svetainėje: https://ohhira.lt/.
Užsak.nr: 24/05/28/1

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.189.193.33.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Populiariausi Egipto viešbučiai – kurį pasirinkti?

Partnerio turinys

Viena iš populiariausių krypčių šaltuoju metų sezonu – Egiptas. Šią kryptį renkasi tiek įsimylėjėlių poros, tiek šeimos su vaikais, ti...

Kada granulinis katilas yra tinkamas sprendimas?

Partnerio turinys

Dėl didėjančio aplinkosauginio sąmoningumo ir siekio mažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą vis daugiau žmonių ieško altern...