Imuniteto stiprinimas

Žmogaus imunitetas, arba imuninė sistema, yra pagrindinė mūsų organizmo sistema, galinti apsaugoti nuo peršalimo,  virusinių ir infekcinių ligų. Paprastai pavasarį, po ilgo šaltojo sezono, organizmui trūksta vitaminų, todėl pastebimas imuniteto susilpnėjimas. Rinkoje yra įvairių priemonių imunitetui stiprinti, tačiau būtina atsižvelgti, kad imuninė sistema turėtų būti stiprinama reguliariai visus metus. Imunitetą galima stimuliuoti vartojant įvairius vitaminus ir papildus, kurie skatins apsaugą nuo virusų, pagerins ir palaikys normalią organų funkciją.

Kas kenkia mūsų imunitetui?

Kaip jau žinoma, mūsų imunitetui turi įtakos daugybė veiksnių, pavyzdžiui: nemiga, nesubalansuota mityba, stresas, nuolatinis buvimas uždarose patalpose ir nepakankamas fizinis aktyvumas.

Kas padės sustiprinti organizmo apsaugą?

Geriamieji „Aflubin“ lašai – tai homeopatiniai vaistai, skirti gripui būdingoms infekcijoms ir peršalimo simptomams išvengti ir gydyti. Jie taip pat tinka sąnarių skausmui ir kitiems susijusiems reumatiniams simptomams gydyti. Reguliariai vartojant „Aflubin“ lašus, sustiprėja apsauginės organizmo savybės, palengvinamas ūminių bei lėtinių ligų gydymas. Šie lašai tinka visai šeimai, vaikams – nuo 1 metų.

Naudojimas: kaip prevencinė priemonė:

- po 10 lašų du kartus per dieną 2 dienas iš eilės – suaugusiesiems ir paaugliams nuo 12 metų;

- po 5 lašus 2 kartą per dieną 2 dienas iš eilės – vaikams nuo 1 metų.

 Šiuos homeopatinius lašus galima naudoti neskiestus arba praskiesti nedideliu kiekiu vandens.

Laikymas: laikyti ne aukštesnėje kaip 30 ° C temperatūroje, gamintojo pakuotėje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo šviesos.

Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas arba svarbią informaciją ant pakuotės! Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku dėl šio vaisto vartojimo.

Stiprinkite savo kūną su vitaminu C

Vitamino C rekomenduojama naudoti kasdien, nes jis nesusidaro organizme. Rekomenduojama dozė: nuo 1000 iki 2000 mg per dieną. Nebijokite jo naudoti šiek tiek daugiau nei įprasta, nes šis vitaminas tirpsta vandenyje ir greitai pašalinamas iš organizmo.

Vitaminas C skatina medžiagų apykaitos procesus, stiprina imuninę sistemą, taip pat prisideda prie kolageno, kuris yra svarbus sąnariams ir odai, sintezės. Vitaminas C apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų, skatina žaizdų gijimą ir stiprina kraujagyslių sieneles, taip pat dalyvauja absorbuojant įvairius mineralus, pavyzdžiui, geležį. Siekiant, kad organizmas absorbuotų pakankamą kiekį vitamino C, Jūsų skrandis ir žarnynas turi būti sveiki ir veikti be sutrikimų (nereguliarus tuštinimasis ir vidurių užkietėjimas), kitaip vitaminai nebus absorbuojami.

Dėmesio! Maisto papildai negali pakeisti įprastų maisto produktų, jie negali būti vartojami kaip maisto pakaitalai.

Padidinkite magnio koncentraciją, sumažinkite nervingumą ir taip išlaikykite sveiką imunitetą

Nereceptiniai vaistiniai preparatai ir maisto papildai „Magne B6Premium“ teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, „pamaitina“ nervų ląsteles, padeda išvengti depresyvios nuotaikos ir sumažina streso poveikį organizmui. Taip pat padeda įsisavinti vitaminą E, sustiprina kalcio poveikį, sumažina odos alergijų tikimybę.

Naudojant magnį, yra lengviau susikaupti, sumažėja nervingumas ir atpalaiduojami raumenys, gerėja savijauta. Svarbu žinoti, kad, esant stresui, padidėja ir magnio išsiskyrimas su šlapimu, šį procesą sustiprina streso metu susidarantys adrenalinas ir kortizonas (antinksčių hormonai). Magnis yra pašalinamas ir su prakaitu, todėl šie produktai ypač rekomenduojami sportininkams.

Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas arba svarbią informaciją ant pakuotės! Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku dėl vaistų vartojimo.
www.eurovaistine.lt

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.141.202.187.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip apskaičiuoti krovinių draudimo kainą?

Partnerio turinys

Krovinio draudimo kaina gali skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant krovinio vertę ir tipą. Krovinio vertė yra esminis veiksnys, lem...

Kaip prailginti starterio tarnavimo laiką?

Partnerio turinys

Starteris yra svarbus automobilio uždegimo sistemos komponentas, atsakingas už variklio apvertimą ir transporto priemonės užvedimą. Jį maitina ...