Susipažinkite su savivaldybės veikla 2020 metais

Kviečiame domėtis ir susipažinti su 2020-ųjų metų savivaldybės vadovų ir įstaigų veikla. Kėdainių rajono savivaldybės mero Valentino Tamulio ir administracijos direktoriaus Arūno Kacevičiaus bei visų savivaldybės įstaigų ir valdomų bendrovių vadovų ataskaitos apsvarstytos ir patvirtintos.

Netikėtai pasauliui iššūkių atnešę pandeminiai metai daugiausia jėgų pareikalavo iš kiekvieno visų medicinos įstaigų darbuotojo. Jie priėmė iššūkius, keitė kvalifikaciją ir kėlė savo darbo kokybę neįmanomomis sąlygomis padarydami viską dėl mūsų žmonių sveikatos.

Taip pat staigiai užklupta turėjo susitelkti ir prisitaikyti švietimo sistema bei pedagogai. Nuotolinis darbas tapo kasdienybe ir pareikalavo daug kūrybiškumo bei jėgų.

Socialinė sritis, asmenų su negalia aptarnavimas, pažeidžiamiausių žmonių prisitaikymas kėlė daug nerimo, tačiau visos problemos sprendžiamos, nei vienas nepaliktas likimo valiai.

Pandemija nesutrukdė atlikti ir kitų darbų rajone: sėkmingai asfaltavome gatves, pradėjome Kultūros centro ir Šviesiosios gimnazijos pastatų statybas.  

Išsami visų Kėdainių rajono savivaldybės mero Valentino Tamulio darbų ataskaita yra čia https://bit.ly/2Rr9g4E.

Tarybai atsiskaitė Kėdainių pirminės sveikatos priežiūros centro, VšĮ Kėdainių ligoninės bei Visuomenės sveikatos biuro vadovai. Kėdainių rajono savivaldybė valdo tris uždarąsias akcines bendroves: „Kėdainių butai“, „Kėdainių vandenys“ ir „Kėdbusas“. Rajone veikia 29 švietimo įstaigos: gimnazijos,  pagrindinės mokyklos, ikimokyklinio ir  neformaliojo ugdymo įstaigos, veikia 8 rajono kultūros įstaigos bei 5 socialinės įstaigos, Turizmo ir verslo informacijos centras bei priešgaisrinė tarnyba. Visas ataskaitas rasite https://bit.ly/3vMmp7m.

Jeigu nesinaudojate informacinėmis technologijomis ir norite susipažinti su ataskaitomis, galite kreiptis į savo seniūniją.

Mums labai rūpi ir Jūsų nuomonė. Galite įvertinti 2019−2023 metų kadencijos Kėdainių rajono savivaldybė vadovų darbą čia Apklausa GREITAI apie savivaldybės vadovų darbą - ManoApklausa.lt

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.141.24.134.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...