Plisuotų žaliuzių galimybės – Jūsų gyvenimo kokybei

Tinkami langų uždangalai - tai, ko reikia saugiems, jaukiems ir patikimiems namams, kuriuose norisi būti.

Žaliuzių pasirinkimas yra labai platus, tad ne visada paprasta rasti tai, kas Jums labiausiai patinka. Kaip rasti geriausias pataria UAB "Solemlux" vadybininkas, kuris teigia, jog plisuotos žaliuzės – tai klasika ir modernumas viename.

Vis daugiau dėmesio privatumui

Renkantis langų uždangalus žmonės dažniausiai daugiausia dėmesio skiria kokybei bei stiliui, galiausiai, privatumui, kuris dažniausiai remiasi į izoliuojantį audinį. „Renkantis žaliuzes galima pamatyti, jog audinių gausa tikrai labai plati. Kinta ne tik stilius, spalvos, raštai, tačiau taip pat ir storis. Tai lemia ne tik kokybę, tačiau taip pat ir izoliaciją nuo saulės“.

Ne visi žino, kad žaliuzės gali padėti sumažinti ir būsto kondicionavimo išlaidas. Kadangi jos gerai izoliuoja patalpas nuo kaitros šaltinių – namuose tampa nebe taip karšta, tad reikia mažiau energijos skirti kondicionavimo sistemoms. Taip ne tik galėsite sumažinti elektros sąskaitas, tačiau taip pat ir gyventi ekologiškiau.

Išvengsite problemų dėl dažno lango darinėjimo

Kitas svarbus šių žaliuzių privalumas yra tai, jog montuojamos arti lango, tad visiškai netrukdys jo atidaryti bei uždaryti. Vadybininkas priduria, jog daugeliui žmonių patinka, jog arti montuojant jos užima gana mažai vietos. „Minimalistinio stiliaus namuose, kur erdvė yra ribota – tai labai svarbu. Natūralu, jog jomis dekoruojami ne tik langai, tačiau taip pat ir durys“,- priduria.

„Visada galima nešti audinius į valyklą. Tačiau tai tikrai nebūtina, kadangi išėmus audinį iš rėmų – paprastai nuvalysite dulkes“.

Lygiai taip pat jas labai paprasta atitraukti, kai reikalingas lango stiklo bei rėmo nuvalymas. O ir pačias valyti – paprasta ir pigu, kadangi užtenka šilto vandens ir kempinėlės. Geros kokybės audinys neblunka, tad net ir nuolatiniai saulės spinduliai nesumažins ryškumo.

Žaliuzių funkcionalumo ribos

Daug dėmesio sulaukiančios plisuotos žaliuzės (plisuotas žaliuzes galite įsigyti ČIA) labiausiai vertinamos dėl funkcionalumo atverti tiek lango, tokią jos dalį, kurią norisi. Priešingai nei paprastų roletų atveju, kurie atsiveria iš apačios – plisuotos žaliuzės taip pat gali būti atveriamos ir iš apačios. Tai yra puikus pasirinkimas, kai norisi pasislėpti nuo kaimynų, tačiau neprarasti natūralios šviesos.

„Jos ne tik padeda paprastai reguliuoti šviesos srautą, tačiau taip pat ir tinkamos bet kokio tipo ir bet kokios formos langams. Kadangi gaminamos pagal užsakymą – kiekvienas galės turėti jam tinkamas“,- pasakoja specialistas.

„Žinoma, svarbiausia tinkamai išmatuoti langus. Matavimo instrukcijas galima rasti prekybininkų internetiniuose puslapiuose“.

Dekoruoti namus galima su tinkamu langų uždangalu, kuris pirmiausia apsaugo nuo tiesioginės saulės spindulių bei smalsių kaimynų akių, o antra – sukuria jaukumą, kuris gali būti formuojamas per svarbiausią akcentą – žaliuzes.

Partnerio turinys
Reklama 

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.139.82.23.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...