Noriu geriausio blenderio virtuvei – kaip jį rasti internete?

Geriausio virtuvinio blenderio paieška daug kam atrodys kaip sunki užduotis. Tačiau tiems, kas namie gamina ar tiesiog, pavyzdžiui, mėgsta glotnučius, blenderio pasirinkimas bus labai svarbus. Internete galima rasti daugybę modelių.

Reklama

Elektroninės parduotuvės asortimente gali pasirodyti, jog dauguma blenderių bus labai panašūs, tad rasti tobulą funkcionalumo, ilgaamžiškumo ir vertės derinį gali būti sunkoka. Visgi tereikia tik žinoti, ko ieškoti ir į ką atkreipti dėmesį. Taip kiekvienas įsigys geriausią įmanomą blenderį.

Viskas prasideda nuo poreikių ir lūkesčių įvertinimo

Pagalvokite, kam pirmiausia naudosite blenderį - kokteiliams, sriuboms, skanioms užtepėlėms gaminti ar kam kitam. Jeigu tai – glotnučių gamybai skirtas daiktas, galite įsigyti kuo kompaktiškesnį, nešiojamą modelį.

Na, o jeigu mylite kulinarinius iššūkius ir mėgstate laiką leisti virtuvėje, gali prireikti tvirtesnio modelio su tvirtesniu korpusu, didesne talpa ir galingesniu varikliuku.

O kaip su techninėmis savybėmis?

Per daug plėstis šioje vietoje net nėra būtina. Jums svarbiausia, kad blenderis būtų tinkamo dydžio, turėtų reguliavimo galimybes, būtų lengvai valomas ir pakankamai galingas.

Standartinis, ant stalo statomas blenderis tiks daugumai užduočių ir bus nuo 300 iki 1000 W galingumo. Jeigu jis – galingesnis, tada toks įrenginys laikomas profesionaliu, tinkamu kone restoranams bei pasižymi aukštesne kaina.

Na, o rankiniai blenderiai yra labai patogūs naudoti, nors ir šiek tiek mažiau galingi.

Reikėtų nepamiršti ir nešiojamų glotnučių plaktuvių.

Kokie akcentai verčiausi dėmesio?

Galia ir greitis

Didesnis motoro galingumas reiškia didesnę maišymo galią. Tačiau ieškokite ne tik kuo galingesnių modelių. Prioritetą teikite variantams su keliais greičio nustatymais, kad galėtumėte geriau valdyti visą blenderiavimo procesą.

Ašmenys

Atkreipkite dėmesį į tai, iš ko gaminami ašmenys. Nerūdijančio plieno peiliukai bus patvarūs ir efektyvūs. Kai kurie maišytuvai komplekte turi ir keičiamus, specialiai kažkam paruoštus ašmenis, pavyzdžiui, ledui smulkinti.

Indų talpa ir medžiaga

Suderinkite indo dydį, kad jis atitiktų jūsų ruošiamas porcijas. Atsižvelkite ir į pačio indo medžiagą. Stikliniai indai yra sunkesni, bet juose nenusistovi nemalonūs kvapai. Plastikiniai stiklainiai yra lengvesni, bet gali sugerti dėmes ir kvapus, jie ne taip paprastai išsivalo.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.22.79.125.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...