Kviečiame vyresniuosius rajono gyventojus susisiekti su skiepijimosi centru

Skiepijimų centras gyventojų patogumui skelbia specialų telefono numerį 8 347 54 801. Labai kviečiame juo paskambinti visus vyresnius negu 65 metai mūsų rajono žmones, kurių iki šiol dar niekas nepakvietė skiepytis nuo COVID-19 (koronaviruso infekcijos). Tai atskira telefono linija, kuri skirta tik mūsų senjorams ir tik skiepijimosi informacijai patikslinti.

Galbūt nebuvo atnaujinti Jūsų kontaktai ar kokios kitos priežastys lėmė, kad dar nesulaukėte kvietimo, todėl kviečiame visus, senjorus (65 metų amžiaus žmones ir vyresnius, mūsų rajono gyventojus),  su kuriais dar iki šiol nesusisiekė šeimos gydytojas arba slaugytojas ir nepakvietė skiepytis nuo COVID-19 (koronaviruso infekcijos) nedelsiant paskambinti patiems. Skambinkite šiuo numeriu darbo metu nuo 8:00 iki 17:00 ir  praneškite savo vardą, pavardę, kontaktinį telefono numerį, pasakykite savo gimimo datą ir kas yra Jūsų šeimos gydytojas. Jūs būsite užregistruoti, bus atnaujinti Jūsų telefono numeriai ir tada galėsite ramiai laukti savo šeimos gydytojo skambučio jau su kvietimu skiepytis.

VšĮ Kėdainių PSPC šeimos gydytojai ar bendrosios praktikos slaugytojai, norėdami pakviesti savo apylinkės pacientą pasiskiepyti nuo COVID-19 susiduria su problema, kad su didžiąja dalimi 65 metų ir vyresniais pacientais nepavyksta susisiekti dėl to, kad jų telefonų numeriai yra pasikeitę, nebenaudojami arba neteisingai užfiksuoti sistemoje.

Senjorams susisiekti su Skiepijimų centru gali padėti ir vaikai, draugai, kaimynai, bičiuliai.

Telefono numeris senjorams (8 347) 54 801.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.119.133.228.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...

Kaip išsirinkti geriausią keptuvę savo virtuvei?

Partnerio turinys

Žmonės, kurie mėgsta gaminti, mėgsta kokybiškas priemones maisto gamybai, todėl renkasi tik aukščiausios kokybės gaminius.