„KREPŠINIS TAU IR MAN kartu su NEVĖŽIU“

Kėdainių krepšinio klubas „NEVĖŽIS“ šalia įprastinių komandos treniruočių  ir LKL varžybų maratono, jau antrą sezoną iš eilės skiria didelį dėmesį Kėdainių krašto moksleiviams bei jų šeimų nariams. Visada garsūs krepšininkai yra pavyzdys ir puikus autoritetas jaunimui ,o profesionalių komandų treneriai yra sukaupę daug naujausių sporto mokslo žinių .  Į klubo sukurtą projektą -„KREPŠINIS TAU IR MAN kartu su NEVĖŽIU“,  kuris bendrai finansuojamas ir Sporto rėmimo fondo lėšomis ( administruoja Švietimo mainų paramos fondas) klubas subūrė Kėdainių kraštiečius.

 Fizinio aktyvumo pamokas bei bendras treniruotes su NEVĖŽIO žaidėjų ir trenerių kolektyvu  lankė daugiau nei 200  Kėdainių rajono moksleivių. Jie visi turėjo galimybę ne tik sportuoti kartu, mokytis, bet ir išbandyti Kėdainių areną, profesonalią sporto įrangą bei stebėti visas NEVĖŽIO LKL varžybas šalia pat komandos suolelio. Šioje veikloje dalyvavo LSU- Aušros, Atžalyno, Dotnuvos, Surviliškio, Miegėnų moksleiviai. Smagu prisiminti, kai Surviliškio gimnazijos moksleiviai net išdrįso paprašyti Jono Mačiulio – NEVĖŽIO sporto direktoriaus ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės buvusio žaidėjo po treniruotės pavežėti iš mokyklos , o kelionėje nuoširdžiai pasakojo, kad labiausiai mokykloje nori sportuoti, žaisti krepšinį ir labai džiaugėsi, kad tokia asmenybė aplanko ir kaimo mokyklą. 

 Vasaros metu,  Kėdainių rajono  107 moksleiviai,  liepą ir rugpjūtį dalyvavo klubo organizuojamoje „Vasaros krepšinio lygoje“,  šeimos ir 3x3 „Šeimų turnyre“, kur sportinių emocijų tiek sporto salėse ar aikštyne niekad nebūdavo per mažai. 

Visai NEVĖŽIO komandai taip pat buvo smagus ir įsimintinas  renginys su Kėdainių moksleiviais, sporto centro auklėtiniais, kur  labai aktyviai tiek šalia aikštelės  dalyvavo ir moksleivių tėveliai, klubo gerbėjai.  Nors LKL varžybų sezonas įgauna dar didesnę atsakomybę ir kiekviena pergalė yra be galo svarbi, visad labai norisi turėti tiesioginį ryšį su Kėdainių rajono bendruomene .  NEVĖŽIO krepšinio klubas nuoširdžiai kviečia ir toliau mokyklas, ir moksleivius sportuoti kartu,  būti aktyviais bei iniciatoriais bendroms sporto veikloms, susitikimams ir net bendroms pamokoms! 

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.188.61.223.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...

Kaip išsirinkti geriausią keptuvę savo virtuvei?

Partnerio turinys

Žmonės, kurie mėgsta gaminti, mėgsta kokybiškas priemones maisto gamybai, todėl renkasi tik aukščiausios kokybės gaminius.