Kraštiečių pergalės kultūrizmo čempionate

Pakruojo kultūros centro salėje įvyko Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos (LKFF) XXI atvirasis Lietuvos ir Latvijos kultūrizmo ir fitneso čempionatas. Jį kartu su LKFF rengė  svarsčių  kilnojimo klubas „Jėga“ ir sporto klubas „Balnionis“.

Čempionatas prasidėjo nuo neįgaliųjų kategorijos, kurios laimėtojų tapo uteniškis Darius Linka („RL GYM“, treneris M.Puišė ).

Moterų naujokių kategorijos čempione tapo Jurgita Misiukevičienė („Progresas“, A. Mickus), antrąją vietą užėmė kėdainietė Ieva Ivanauskienė („X Forma“, K. Gudavičius), trečiąje – Gitana Beringaitė („Šiaurės Džymas“, E.Jonušas).

Vyrų naujokų kategorijoje nugalėjo kedainiškis Lukas Liaudanskas („X Forma“, K. Gudavičius ), antras buvo Aloyzas Slavinskas („Minotauras“, Š. Raižys),  trečias – Laurynas Rimša („Progresas“, A. Mickus).


Socialiniame tinkle Lukas išplatino padėkos žinutę:

 (tekstas neredaguotas),,Sporte esu 19 metu. Daugiau nei savo pusę gyvenimo. Jame taip pat yra intrigų, pavydo, pykčio,nusivylimų, nuopolių, bet taip pat yra ir MEILĖS! LAIMĖS! ATRADIMŲ! PERGALIŲ! RYŽTO, CHARAKTERIO! JĖGOS KURI TAVE VARO, VARO BET KUR BET I PRIEKĮ, GERĄJĄ PUSĘ, JEIGU NEPASIDUODI IR EINI TOLIAU PATYRĘS PRALAIMĖJIMĄ, IR NESVARBU AR TAI BŪVO 10-0 AR 0-10.... SVARBU ATSISTOT IR EITI TOLIAU SAVO TIKSLO... Kulturizme esu 3 mėnesiai.. Bet jaučiuosi jog esu jame visa gyvenima, nes pažystu kas yra dirbti, kristi, bet vistiek pasiekti savo, vistiek eiti ir padaryti.. Ir ne dėl jūsų, O dėl savęs, del savo garbės, del pačio geresnio savęs! Jeigu pasiduodi, sėdėk namie, jeigu kaltini kitus, sėdėk namie, jeigu nori būti geriausiu eik ir daryk... Nieko daugiau, sukask savo dantis ir tiesiog daryk... Prabegs laikas, suprasi, kad kurie sedi namie ir kalba liko pletku maišais, o Tu likai Tu! Padaręs tai apie ka jie tiesiog kalba.... Ačiū Jums visiems kas manimi tykejot, ir nenurašet... Padėjot eiti į prieki. Ačiū savo visai stipriai komandai! Kuri yra šalia! Ačiū savo šeimai! Ačiū Tau!!! Ačiū Jums! Vieni mes stiprus, kartu neįveikiami! Nenori būti kaip visi būk savimi!!!! Svarbiausia turėti tikslą, o dar svarbiau ta tikslą siekti, ir nesustoti!!! Myliu sportą.  Mylek ir Tu"


Gausios moterų bikini kategorijos nugalėtoja tapo kupiškietė Sandra Sinkevičienė („Reljefas“, M. Puišė ), antrąją vietą užėmė J.Misiukevičienė („Progresas“, A. Mickus), trečiąją – Evelina Putriūnienė („Šiaurės Džymas“, E.Jonušas).

Vyrų Sporto modelio (physic) kategorijos laimėtoju tapo skuodiškis Andrius Tirevičius („Šiaurės Džymas“, E.Jonušas), antras buvo Othnanas Benay („Minotauras“, Š. Raižys ), trečias – Omanas Al-ani („Minotauras“, Š. Raižys).

Moterų sporto modelio kategorijoje čempione tapo Jolita Grigienė („Reljefas“, M. Puišė).

Moterų fitneso kategorijoje triumfavo Vaiva Veclovaitė („Geležiniai žmonės“, S. Misevičius), antrąją vietą iškovojo Agnė Valiūnaitė- Ročė  („Minotauras“, Š. Raižys).

Įdomi kova vyko vyrų fitneso kategorijoje. Nugalėtoju tapo Artūras Plėštys („Minotauras“, Š. Raižys ), antras – Svajūnas Šaknys („Minotauras“, Š. Raižys), trečias – Arminas Šembelis  („Intero Gym“, R. Čiplys).

Jaunimo kultūrizmo kategorijos nugalėtoju tapo panevežietis A.Šembelis („Intero gym“, R. Čiplys).

Įnirtinga kova vyko vyrų klasikinio kultūrizmo kategorijoje, kurios čempionu tapo Šarūnas Raižys („Minotauras“). Antrąją vietą užėmė Nerijus Tamošaitis („Progresas“, A. Mickus), trečiąją – A.Pleštys („Minotauras“, Š.Raižys).

Moterų „Mis figūra“ kategorijos laimėtoja tavo viešnia iš Čekijos Petra Kočkova („ALS TEAM“), antra liko Eglė Karpovienė („Minotauras“, Š. Raižys).

Vyrų kultūrizmo kategorijoje virš 45 m. čempionu tapo Darius Narbutas („Reljefas“, M. Puišė), antras buvo Vilius Pranckevičius  („Minotauras“, Š. Raižys), trečias – Marius Žemaitaitis (ruošėsi savarankiškai).

Vyrų kultūrizmo kategorijoje Lietuvos čempionu tapo panevežietis Virginijus Germanas („Sportonas“, R. Vala ), antras buvo D.Narbutas („Reljefas“, M. Puišė), trečias – Š.Raižys („Minotauras“) .

Čempionato gražiausios  laisvosios programos laureatais tapo E.Karpovienė ir Š.Raižys.

Absoliučiais čempionais tapo čekė P.Kočkova ir V.Germanas.

Komandų įskaitoje nugalėjo Kauno sporto klubas „Minotauras“ (treneris Šarūnas Raižys). Antroje vietoje – Kupiškio sporto komanda ‘‘Reljefas“ (treneris Modestas Puišė), trečias liko sporto klubas iš Jurbarko „Progresas“.

Po savaitės Lietuvos komanda dalyvaus Lenkijos kultūrizmo ir fitneso čempionate
LKFF, kėdainietis.lt  informacija

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.225.31.159.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...