Kokie sužadėtuvių žiedo akmenys populiariausi?

Koks akmuo sužadėtuvių žiedui bus geriausias pasirinkimas? Šį klausimą sau užduoda daugelis būsimų nuotakų. Šiuo metu parduotuvėse siūlomi moteriški papuošalai - tai didžiulė rinka, pilna patrauklių pasiūlymų, o tai tikrai nepalengvina apsisprendimo. 

Reklama

Atrodo, kad intuityvus pasirinkimas yra auksiniai žiedai su deimantais. Jie gražūs, nesenstantys ir visada elegantiški. Tačiau jie tikrai nėra vienintelis teisingas pasirinkimas, juolab kad tokio tipo sužadėtuvių žiedai su brangakmeniais neabejotinai yra "premium" klasės, o tai gali viršyti daugelio žmonių biudžetą. Kokius kitus variantus verta apsvarstyti?

Kokius sužadėtuvių žiedų akmenis verta rinktis?

Jei ketinate pirkti sužadėtuvių žiedą su akmeniu, verta pasidomėti tiek populiariausiais, tiek mažiau įprastais variantais. Tarp labiausiai paplitusių pasirinkimų neabejotinai yra deimantas, rubinas, safyras ir smaragdas - populiarūs brangakmeniai, pasižymintys išskirtinėmis spalvomis. 

Deimantinis sužadėtuvių žiedas - prabangaus stiliaus elegancija

Sakoma, kad Marilyn Monroe sakydavo, jog deimantai yra geriausi moters draugai. Deimantinių sužadėtuvių žiedų mada turi gilias istorines šaknis - XX a. žiedas išpopuliarėjo kaip "meilės akmuo" - dėl deimantų ilgaamžiškumo ir nepaprasto spindesio. 

Sužadėtuvių žiedas su smaragdu 

Norite akį traukiančio sužadėtuvių žiedo? Žalias akmuo neabejotinai išsiskiria iš minios. Kalbant apie sužadėtuvių žiedą su smaragdu, šio akmens reikšmė apima meilę, grožį, harmoniją ir ryšį su gamta, taip pat viltį ir ištikimybę. Nenuostabu, kad šis akmuo vis dažniau pasirenkamas sužadėtuvių žiedui. 

Sužadėtuvių žiedas su safyru 

Safyras yra akmuo, kuris dėl savo spalvos siejamas su vandeniu ir nakties dangumi. Jis turi turtingą istoriją ir simboliką ir siejamas ne tik su meile, bet ir su tyrumu, tiesa ir ištikimybe. 

Sužadėtuvių žiedas su rubinu 

Rubinas - tai akmuo, išsiskiriantis ugninga raudona spalva. Jis natūraliai siejamas su meile, aistra ir užsidegimu - todėl yra populiarus pasirinkimas tarp sužadėtuvių žiedų akmenų. Rubinas tikrai padės be žodžių išreikšti tai, kas svarbiausia.

Sužadėtuvių žiedas su kvarcu 

Įspūdingas sužadėtuvių žiedas su akmeniu, kuris nesugriaus jūsų biudžeto? Pasirinkite paauksuotą žiedą su spalvotu kvarcu. Jis elegantiškas, stilingas ir puikiai atspindi šviesą. Galite rinktis įvairių spalvų kvarcą (pvz., baltą, mėlyną, žalią, rausvą, rožinį, violetinį, geltoną).

Užsak.nr.: 24/05/23/2

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.145.168.147.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...