Kaip yra „medžiojamos galvos”?

Galvų „medžiokle“ yra vadinama tokia gerų specialistų ir įmonių vadovų paieška, kurios metu yra mėginama užmegzti ryšius su ypatingais gabumais pasižyminčiais asmenimis ir pasiūlyti jiems geresnes darbo sąlygas.

Kuo „galvų medžioklė“ skiriasi nuo įprastinės personalo paieškos ir atrankos?

„Galvų medžioklė“ – tai tokia darbuotojų ar vadovų paieška, kad ją vykdantys specialistai nelaukia, kol į juos kreipsis paieškos nurodymus atitinkantis žmogus. Paieška užsiimantys profesionalai patys deda visas pastangas, kad surastų pačius stipriausius kandidatus į naują darbo vietą ar į vadovo postą.

Jie, kaip įmanoma geriau, pristato būsimą darbdavį ir pateikia viliojančius pasiūlymus. Pats įdomiausias dalykas yra tas, kad, naudojant šios rūšies reikalingų specialistų paiešką, pasitaiko atvejų, kai iš konkurentų įmonės sėkmingai perimamas darbuotojas.

Ko siekiama per derybas su kandidatu į siūlomą darbo vietą ar postą?

Per derybas su atrinktu kandidatu siekiama, kad šis jaustųsi patogiai, pasitikėtų diskretiškumo politika ir galėtų atvirai bendrauti su būsimu darbdaviu. Jam užtikrinamas per paiešką surinktos lyginamosios informacijos slaptumas ir tuo pačiu atvirai pateikiami visi motyvai, kurie lemtų teigiamą kandidato apsisprendimą. O svarbiausia yra tai, kad klientas tikrai būtų sudomintas pasiūlymu, tam reikia, kad šis būtų patrauklus savo turiniu ir pateikimo būdu.

Kokie specialistai dalyvauja „galvų medžioklėje“?

„Galvų medžioklei“ yra paskiriamas toks specialistas, kuris sugeba tinkamai pristatyti siūlomą poziciją pasyviems kandidatams, kurie nesiveržia ieškoti naujo darbo. Paieškos specialistai turi sudarę išplėstinį galimų kandidatų sąrašą, kuriems pateikia akivaizdžių ir patrauklių privalumų arsenalą. Taip pat, kad ateityje nekiltų nemalonumų, yra sudaromas įmonių, iš kurių negalima pervilioti darbuotojų sąrašas. Dažniausiai tokios įmonės yra tiesioginės agentūrų klientės ir partnerės.

Nuo ko priklauso „galvų medžioklės“ paslaugos kaina?

„Galvų medžioklės“ kaina tiesiogiai priklauso nuo teikiamų garantijų, atrankos trukmės ir pozicijos lygio. Taip pat įprastai yra imamas avansinis mokėjimas ir sėkmės mokestis, kai kandidatas įdarbinamas naujoje vietoje. Jeigu jūsų įmonei yra reikalingi nauji ir perspektyvūs specialistai arba kūrybingas ir veržlus vadovas, kreipkitės pagalbos į internetinę personalo paieškos ir atrankos įmonę Indigroup.

Partnerio turinys
Užsakymo Nr. 2023/05/30/1

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.14.70.203.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...

Kaip išsirinkti geriausią keptuvę savo virtuvei?

Partnerio turinys

Žmonės, kurie mėgsta gaminti, mėgsta kokybiškas priemones maisto gamybai, todėl renkasi tik aukščiausios kokybės gaminius.