Kaip išsirinkti miegamojo lovą?

Nusprendę įsigyti miegamojo lovą netruksite suprasti, kad pasirinkimas gali būti kiek sunkokas, nes lovų pasiūla didžiulė. Ką reikėtų vertinti ir kaip nesuklysti renkantis?

Reklama

Medžiagos

Tai, iš ko lova pagaminta, tiesiogiai siejasi ir su jos išvaizda, ir su atsparumu išorės poveikiui, patvarumu, kokybe. Tad prioritetą teikite toms, kurios pagamintos iš ilgaamžių medžiagų, pavyzdžiui, medžio, metalo, gerų medžio plokščių.

Dydis

Lovos dydis priklauso nuo miegamojo ploto. Jei miegamasis erdvus ir finansai leidžia skirti didesnę sumą pirkiniui, pasilepinkite karališko dydžio lova, kuri užtikrins, kad miegosite išties patogiai. Visgi jei miegamasis kompaktiškas, rinkitės siauresnę, pavyzdžiui, 140 cm dvigulę lovą. Pasirinkus plačią nebus patogu judėti po kambarį.

Derinkite prie interjero

Siekiant harmoningo dizaino svarbu įvertinti, kokį stilių miegamajame kuriate: klasikinį, modernų, romantišką, boho, skandinavišką ar kitokį. Lovą pagal medžiagas, formą, spalvą derinkite prie bendros miegamojo koncepcijos.

Ar reikalinga patalynės dėžė?

Mažame miegamajame ji tikrai pravers – papildoma vieta daiktams laikyti.

Kur pirkti?

Miegamojo lovos siūlome pasidairyti „Deinavos“ baldų salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Elektrėnuose. Čia sau patinkantį variantą išsirinks net išrankiausi pirkėjai. Asortimentas maloniai stebina ne tik plačiu pasirinkimu, bet ir patraukliomis kainomis. 

Partnerio turinys
Užsakymo nr. 2023/09.12/1

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.218.241.155.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...