Ką rinka siūlo mėgstantiems maudytis vonioje?

Jei mėgstate pagulėti vonioje, pasinėręs į šiltą vandenį, ir norite įsigyti ją naujesnę, patogesnę, geriau atrodančią, žinokite, jog elektroninėje parduotuvėje, kurios internetinis adresas: https://www.iris.lt, galima įsigyti pačių įvairiausių rūšių ir formų vonias.

Reklama

Kokios yra vonių rūšys?

Vonios yra akrilinės, akmens masės ir plieninės. Jos gali būti laisvai, bet kurioje vonios vietoje pastatomos, arba kampinės. Akrilinės vonios yra lengvos, todėl lengvai transportuojamos, o jų paviršius lygus, todėl lengvai valomos.

Akmens masės vonių gamyboje yra naudojamos poliesterio dervos, kvarco ir karbonato užpildai, tokios vonios savo fizinėmis savybėmis pranoksta net natūralų akmenį. Jos yra ilgaamžės, gerai išlaiko šilumą, o jų lygus paviršius nepritraukia nešvarumų.

Plienines vonias gaminant yra presuojami įvairaus storio plieno lakštai, po to jie padengiami storu emalio sluoksniu, kuris nebijo nei įbrėžimų, nei smūgių.

Kokia yra populiariausia vonių forma?

Vonios yra įvairių formų – klasikinės, asimetrinės, kampinės, laisvai pastatomos ir mažos. Populiariausios – tai klasikinės stačiakampio formos vonios. Jas yra gana lengva įmontuoti bet kokios dydžio patalpoje. Dėl lygaus ir plataus jų krašto ant jų galima uždėti sienelę ir pasidaryti improvizuotą dušo kabiną.

Kada geriau rinktis kampinę vonią, o kada laisvai pastatomą?

Kadangi šios rūšies vonios yra montuojamos patalpos kampe, tada daugiau vietos lieka šios patalpos baldams, kitiems įrenginiams. Todėl jos puikiai tinka ten, kur nėra pakankamai laisvos erdvės. Pažvelgus į laisvai pastatomą vonią, susidaro tikros prabangos įspūdis.

Aišku, tokiai voniai reikia kur kas daugiau vietos skirti nei kampinei. Užtat joje gulint ir kaitinantis karštame vandenyje galima kaip reikiant atsipalaiduoti ir pamiršti visus darbo savaitės rūpesčius. Tad jeigu jūsų namuose yra erdvi patalpa, drąsiai galite rinktis laisvai pastatomą vonią.

Kuo yra patrauklios mažos vonios?

Nors mažos vonios dažniausiai yra pasirenkamos naudoti tik nedidelėse patalpose, kad padėtų sutaupyti daugiau laisvos erdvės, jos praverčia ir tada, kai turite didesnę patalpą ir greta jos dar norite įsirengti dušo kabiną. O maudymasis mažoje vonioje yra nė kiek ne prastesnis nei didelėje.

Viską rasite - https://www.iris.lt/ 


Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.224.52.125.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...