Ką galima pasakyti apie paviljonų išvaizdą ir formas?

Kad šventė po atviru dangumi kuo ilgiau išliktų jos dalyvių atmintyje, reikalinga ne tik smagi jos programa, nuotaikingos veiklos, gardus maistas, bet ir tinkamai parinkta jos vieta ir itin estetiškai atrodanti aplinka, kurią galima suformuoti iš estetiškai atrodančių ir spalvingų paviljonų.

Reklama

Kokios yra pagrindinės paviljonų – modernių lauko palapinių rūšys?

Paviljonai yra būtina ir labai svarbi švenčių gamtoje dalis. Jie yra skirstomi į penkias pagrindines rūšis. Tai arkiniai, kupoliniai, moduliniai, pagodos ir crown stiliaus paviljonai.

Visi jie skiriasi savo forma ir erdvumo lygio. Kai kuriuos paviljonus galima jungti tarpusavyje. Tad tikrai nėra sunku kiekvienu konkrečiu atveju išsirinkti jums patį palankiausią. Jeigu neturite įsigiję nuosavo paviljono, galite jį išsinuomoti.

Kaip atrodo multipaviljonas?

Multipaviljonu yra vadinama palapinė su baltu stogu. Jis yra giriamas už aukšto lygio kokybę ir konstrukcines savybes. Šios rūšies paviljono sienos įprastai būna sudarytos iš vientiso tento, o jose yra įtaisyti skaidrios plėvelės langeliai. Pati paviljono konstrukcija yra labai patogi transportuoti. Priklausomai nuo esamo ploto dydžio jame galima susodinti nuo pusšimčio iki dviejų šimtų žmonių.

Kuo iš kitų tarpo išsiskiria „Crown“ stiliaus paviljonai?

„Crown“ stiliaus paviljonai yra populiarūs visame pasaulyje dėl savo ypatingo, modernaus ir stulbinančio dizaino, kuris jau iš tolo krenta į akį. Jie yra labai erdvūs, todėl patogūs juose rengti dideles šeimynines šventes. Itin įspūdingai jie atrodo, kai yra pastatyti laukinės gamtos apsuptyje.

Tačiau juos galima naudoti ir nuosavam kieme ar sodų bendrijos sklype. Juose telpa iki šimto žmonių. Tokiuose paviljonuose galima ne tik įrengti maitinimo ir aptarnavimo zonas, bet ir surengti nedidelius koncertus.

Reklama

Kuo ypatingi „Pagodos“ ir stačiakampio formos paviljonai?

„Pagodos“ stiliaus paviljonai yra su smailiu stogu, todėl jie yra laikomi tikru modernumo ir grakščios elegancijos pavyzdžiu. Tuo tarpu stačiakampio arba kvadrato formos paviljonai pasižymi savo konstrukcijų patvarumu. Abiejų rūšių paviljonų sienos gali būti arba iš vientiso audinio, arba turėti skaidrios plėvelės langus. Jei jums yra reikalingi vienos ar kitos rūšies paviljonai, juos rasite interneto parduotuvėje: https://renginiopartneris.lt/lt/72-paviljonai.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.118.207.183.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...