Iš pareigų atleido Kėdainių ligoninės direktorių

Penktadienį Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis žiniasklaidai pranešė, kad atleidžia Kėdainių ligoninės direktorių Stasį Skauminą iš užimamų pareigų.

Priežastis - vykstantis skandalingas korupcijos tyrimas. Galimai iš tikrųjų Kėdainių ligoninės vadovo veiksmai buvo neteisėti. Rajono meras yra susipažinęs su specialia tyrimo medžiaga. 

Meras V. Tamulis šiandien pasirašė  potvarkį, kuriuo patvirtino Stasio Skaumino atšaukimą iš VšĮ Kėdainių ligoninės direktoriaus pareigų. Darbo sutartis nutrūksta balandžio 9 dieną. 

S. Skauminas Kėdainių rajono savivaldybės mero sprendimą gali apskųsti. 

Pagal galiojančius įstatymus ligoninės direktoriui bus išmokėta kompensacija už 36 nepanaudotas kasmetinių atostogų dienas.

Primename

Kovo 4 d.

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Centrinė tyrimų valdyba kartu su visomis teritorinėmis valdybomis atlieka didelės apimties ikiteisminį tyrimą, kuriuo siekiama nustatyti, ar organizuojant ir dalyvaujant skirtingų sveikatos priežiūros įstaigų medicininės įrangos ir kitų medicinos priemonių viešuosiuose pirkimuose, buvo padarytos korupcinės nusikalstamos veikos.

VŠĮ Kėdainių ligoninės direktoriui S. Skauminui pareikšti įtarimai už korupcinio pobūdžio veiklas.

Vadovas nuo pareigų nušalintas nuo kovo 3-sios.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.141.202.54.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...