FK „Nevėžis“ – Optibet. Pirmos lygos bronzos medalių laimėtojai

Kėdainių rajono savivaldybėje buvo pasveikinta  Kėdainių futbolo klubo „Nevėžis“ komanda, laimėjusi 3-iąją vietą 2023 metų Lietuvos futbolo Optibet Pirmos lygos pirmenybėse.

Džiaugdamasis meras dėkojo FK „Nevėžis“ komandai bei jo fanams už Kėdainių krašto garsinimą sporto srityje bei linkėjo daug šaunių pasiekimų ir laimėjimų ateityje.

Kėdainių „Nevėžis” jau antrus metus iš eilės Optibet Pirmos lygos pirmenybėse užėmė 3-iąją vietą ir pelnė bronzos medalius.
Šiame sezone Optibet Pirmoje lygoje varžėsi 16 komandų.
„Nevėžis” sužaidė 30 rungtynių, pasiekė 14 pergalių, 9 lygiąsias, 7 kartus pralaimėjo, bei surinko 51 tašką.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.138.69.153.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kaip tinkamai prižiūrėti savo elektromobilį: 5 naudingi patarimai

Partnerio turinys

Daugelyje šiandieninių elektrinių transporto priemonių nėra variklio ar tradicinės automatinės pavarų dėžės. Iš pirmo žvilgsnio gali atro...

9 patarimai, kaip saugiai surengti fejerverkų šou

Partnerio turinys

Renginiai, kepsninės ir fejerverkai - tai daugelio svarbiausių švenčių dalis. Galų gale, argi Naujieji metai iš tikrųjų būtų panašūs į N...