Covid-19 naujienos: pasiskiepijusių skaičius didėja

Rugsėjo 13 d. Statistikos departamento duomenimis, per praėjusią parą Lietuvoje nustatyti nauji 489 koronaviruso atvejai, nuo COVID-19 mirė 19. Kėdainių rajono savivaldybėje užfiksuotas 1 naujas koronaviruso susirgimo atvejis.  

Nuo COVID-19 Lietuvoje paskiepyta 1 699 824 žmonės, arba 60,8 proc. visuomenės.

Kėdainių rajone nuo COVID-19 paskiepyta 28 063 žmonės, arba 62,7 proc. visuomenės.

Rugsėjo 11 d., šeštadienį, Kėdainių rajono savivaldybėje nuo COVID-19 buvo paskiepyta 18 žmonių. Tuo pačiu laiku Kėdainių rajono Skiepijimo centre, Budrio g. 5 (VšĮ Kėdainių PSPC), buvo paskiepyta – pirmosiomis dozėmis bei revakcinuota 100 rajono gyventojų.

Kiekvieną darbo dieną nuo 7.10 iki 16 val., o šeštadienį nuo 8 iki 12 val. Kėdainių PSPC skiepijami gyventojai nuo COVID-19 ,,Comirnaty“ (,,BioNTech/ Pfizer“ gamintojo), „Vaxzevria“ (,,AstraZeneca“ gamintojo) bei „Spikevax“ (gamintojas „Moderna“) vakcina. 

Atvykstant su savimi būtina turėti asmens dokumentą.

Primename, kad užsiregistruoti vakcinacijai galite:

telefonu 8 614 69 413 (skiepijimo koordinatorė);

atvykus į vakcinacijos vietą;

internetu https://koronastop.lrv.lt/.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.21.231.245.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...