„WiFi" interneto ryšiu nemokamai galima naudotis 9-iose miesto vietose

Gyventojai ir miesto svečiai 9-iose vietose gali patogiai naudotis interneto ryšiu. Jis – prieinamas visą parą – ryšį palaiko net 12 veikiančių modernių bevielio interneto įrenginių.

Vienu metu „WiFi" interneto ryšiu naršyti gali daugiau kaip 600 vartotojų.  Prisijungti prie interneto galima lankantis miesto traukos ir turistų pamėgtose vietose:

Didžiosios Rinkos aikštėje

Senosios Rinkos aikštėje

Knypavos Rinkos aikštėje

Ramybės skvere

Vytauto parke

Miesto parke

Kėdainių prieplaukoje

Didžiojoje gatvėje

Centre, netoli prekybos centrų – „Maxima" ir „Norfa".

Pagal programą „WiFi4EU" finansuojami interneto tinklai – nemokami. Tereikia esant „WiFi" zonoje su mobiliuoju telefonu ar kitu prietaisu prisijungti prie belaidžio interneto tinklo.

Europos Komisija teigiamai įvertino Kėdainių rajono savivaldybės administracijos nemokamo belaidžio interneto ryšio zonų viešosiose erdvėse įrengimui pateiktą paraišką ir skyrė 15 tūkst. eurų. „WiFi" zonas Kėdainių mieste įrengė AB Lietuvos radijo ir televizijos centras.


Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.17.75.227.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...