Vieni rūpinasi, kad mieste būtų gražu, kiti viską gadina

Vieni jaučiasi miesto šeimininkais, tvarko gyvenamųjų namų aplinką, džiaugiasi išpuoselėtomis erdvėmis, o kitiems tik ir rūpi, ką sulaužyti, sugadinti.  Mieste viešų erdvių netrūksta, tačiau kaskart tenka susidurti su neatsakingu elgesiu.  

Viena iš jų yra  daugiafunkcis aikštynas, esantis šalia „Aušros“ progimnazijos, kuris  tampa jaunimo piktavališko elgesio vieta. Čia  galima žaisti krepšinį, mažąjį futbolą ar tenisą. Šalia aikštyno įrengti lauko treniruokliai. Kitoje erdvėje – vaikų žaidimo aikštelė. Šią viešą erdvę Viešosios tvarkos skyriaus specialistams tenka dažnai aplankyti, kalbėtis su jaunimu, diskutuoti  teisės pažeidimų tema. Liūdna, kad  kėdainiečiai nesaugo visiems miesto gyventojams priklausančio turto, juk  remonto darbai kainuoja, o už juos  atsikaitome  mūsų visų – mokesčių mokėtojų – lėšomis. Praėjusį mėnesį vaizdo kameros užfiksavo labai liūdną atvejį, kai jaunuolių grupelė gadino daugiafunkcio  aikštyno  turtą. Apmaudu, kad naujai įrengta arena yra niokojama.

Kėdainių rajono savivaldybės administracija prašo gyventojų būti tikrais savo miesto šeimininkais, neniokoti miesto įrenginių. Juk tik tausodami ir besirūpindami  mus supančia aplinka galėsime gyventi gražiame ir tvarkingame mieste.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.226.150.175.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...