Skaudi naktis Josvainiuose. Avarija baigėsi tragiškai

Birželio 26 d. apie 1 val. 25 min. Kėdainių rajone, kelio Aristava–Kėdainiai–Cinkiškis 17-ame kilometre, Josvainių miestelyje, įvyko tragiška avarija.

Automobilis „Mercedes Benz C 180“, vairuojamas galimai neblaivaus vyro (g. 1970 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi A4“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį. 

Automobilis „Mercedes Benz C 180“ po smūgio nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į namą. Pirminiais duomenimis, automobilio greičio skydelis buvo užstrigęs ties 180 km/h.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi A4“ vairuotojas (g. 1998 m.) ir kartu važiavęs keleivis (g. 2001 m.), automobilio „Mercedes Benz C 180“ vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Atnaujinta:

Naktį policijos pareigūnai gavo pranešimą apie galimai neblaivų vairuotoją. Policijos pareigūnams vairuotojas nestojo ir didino greitį. Persekiojamas buvo apie 4 kilometrus.

Avarijos kaltininkas - Ukrainos pilietis, dirbantis Lietuvoje, Kėdainių rajone. Šiuo metu gydomas ir saugomas policijos pareigūnų Kauno ligoninėje.


Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.226.187.24.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...