Raseinių kredito unija: fiksuojame didelį finansinių paslaugų poreikį Kauno regione

Du dešimtmečius su klientais dirbanti Raseinių kredito unija siūlo patrauklius finansavimo, taupymo ir kasdienių paslaugų sprendimus. Jau anksčiau pastebėjusi klientų iš Kauno ir jo apylinkių susidomėjimą teikiamomis paslaugomis, Unija prieš keletą mėnesių išplėtė savo veiklos teritoriją Kauno kryptimi. To rezultatas – fiksuojamas vis didesnis klientų iš Kauno, Jonavos, Kėdainių ir Kaišiadorių rajonų, ieškančių patrauklaus finansinio partnerio, skaičius.

Paslaugų kokybę įvertino ir nauji klientai 

Savo plėtra Kauno kryptimi Raseinių kredito unija siekė dviejų dalykų. Pirma – būti arčiau klientų, kuriems iki tol buvo nepasiekiama. Antra – padidinti Kaune ir aplinkiniuose miestuose esančią finansinių paslaugų pasiūlą, suteikdama daugiau galimybių žmonėms surasti jų poreikius tenkinančius finansinius sprendimus. 

Esamų klientų įvertinta už teikiamų paslaugų kokybę, patrauklumą, saugumą ir prieinamumą, Unija, pradėjusi aptarnauti klientus iš naujųjų veiklos regionų, netrukus buvo palankiai įvertinta ir jų. Klientai iš Kauno miesto, Jonavos, Kėdainių ir Kaišiadorių rajonų, kuriems finansinės konsultacijos teikiamos Kauno skyriaus patalpose (Verslo g. 6, Kumpių k. Kauno r. sav.) teigia besidžiaugiantys regione atsiradusia finansavimo palankiomis sąlygomis alternatyva, kurios trūko. 

Padidintas finansinių paslaugų patrauklumas  

Veiklos teritoriją Kauno kryptimi išplėtusi Unija suteikė šiame regione gyvenantiems žmonėms galimybę rinktis iš didesnio skaičiaus finansines paslaugas teikiančių įstaigų, kurios siekdamos prisitaikyti prie pakitusio finansų rinkos dalyvių skaičiaus, privalėjo įvertinti savo teikiamų paslaugų patrauklumą.

„Gerokai iki mūsų suplanuotos veiklos teritorijos plėtros buvome pastebėję Kauno ir aplinkinių jo rajonų – Jonavos, Kaišiadorių, Kėdainių – susidomėjimą Raseinių kredito unijos teikiamomis paslaugomis. Išplėtę savo veiklos teritorijos ribas, dabar esame lengvai pasiekiami tų Lietuvos regionų gyventojams. Tiesą sakant, kasdien sulaukiame vis daugiau klientų iš Kauno miesto, Jonavos, Kaišiadorių, Kėdainių, Prienų, Kazlų Rūdos bei Šakių rajonų, ieškančių patrauklių finansavimo sprendimų. Tikime, kad mūsų užduotis – padėti tokius surasti“, – teigia Raseinių kredito unijos administracijos vadovė Birutė Žiūraitienė, komentuodama veiklos teritorijos plėtros rezultatus. 

Platus finansinių paslaugų spektras: privatiems, verslui, ūkiui  

Privatiems klientams Raseinių kredito unija teikia ilgalaikės būsto paskolas – būsto įsigijimui ar namų remontui ir vartojimo kreditus iki 14 500 Eur – asmeninių vartojimo poreikių tenkinimui. Unija taip pat teikia paskolas pirmąjį būstą įsigyjančioms jaunoms šeimoms su finansine valstybės subsidija iki 30 proc. visos būsto paskolos sumos. Siekdama padėti susikurti tvirtą finansinį užnugarį, Raseinių kredito unija klientams siūlo įvairias išmintingo taupymo priemones. Viena tokių – vaiko indėlis – ilgalaikis ir paprastas taupymo sprendimas, su kuriuo augindama savo atžalą, kiekviena šeima užaugins ir jo ateičiai skirtą fondą. 

Verslo klientams Unijoje teikiami apyvartiniai ir investiciniai kreditai, verslumo skatinimo paskolos bei kredito linijos – įmonių plėtrai, investicinių projektų įgyvendinimui, greitam apyvartinių lėšų padidinimui, naujos įrangos įsigijimui, gamybinių pastatų pirkimui ar jų modernizavimui. Bendradarbiaudama su UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA), Raseinių kredito unija verslui teikia garantijas už kreditus ir palūkanų kompensavimą už vykdomus investicinius projektus. 

Bendradarbiaudama su UAB „Žemės ūkio paskolų ir garantijų fondas“ (ŽŪPGF), Unija teikia individualius ūkininkų poreikius tenkinantį finansavimą su 80 proc. kompensuojamomis palūkanomis: apyvartinius ir investicinius kreditus, paskolas su valstybės parama žemės ūkio technikai ir įrangai įsigyti bei finansines priemones nuo COVID-19 nukentėjusiems ūkiams. 

Raseinių kredito unijos paslaugos teikiamos 10-tyje Lietuvos regionų:

Raseinių kredito unija teikia kreditus fiziniams asmenims, verslininkams ir ūkininkams, siūlo taupymo sprendimus bei kasdienes finansines paslaugas. Unija aptarnauja klientus, kurie gyvena, dirba ar mokosi Jonavos r. sav., Kauno m. sav., Kauno r. sav., Kaišiadorių r. sav., Raseinių r. sav., Kėdainių r. sav., Jurbarko r. sav.,   Prienų r. sav., Kazlų Rūdos r. sav., Šakių r. sav. 

Daugiau apie teikiamas finansines paslaugas sužinosite apsilankę https://www.raseiniukreditounija.lt/ arba susisiekę su Unijoje dirbančiais klientų aptarnavimo specialistais el.paštu raseiniai@kreda.lt ir telefonu +370 612 88581.

Partnerio turinys. 

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.218.70.93.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...