"Radvilų virtuvė": nuo krakmolinių saldainių iki austrių

Penktadienį 18 val. Didžiojoj gatvėje, Kėdainiuose, buvo atidarytas maisto ir gėrimų festivalis "Radvilų virtuvė".

Gausiai į gatvę sugūžėję kėdainiečiai bei svečiai nieko nelaukę ėmė skanauti gardžių patiekalų. Tiesa, visiems pagal skonį. Vieni buvo sužavėti, kiti - kai kuriuos gaminius peikė, kad "be skonio". Tačiau tai nuotaikos negadino. Iš festivalio 

Festivalio svečiai gali pasirinkti nuo įprastų saldainių, ledinukų, rūkytos žuvies, daržovių, alaus, blynų, vaflių iki įmantrių patiekalų - lašišos tartaro ar austrių su šampanu. 

Festivalis veikia ir šiandien. Tad išragauti spėsite viską. PROGRAMA

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 54.225.38.2.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Pomidorų nauda mūsų sveikatai

Kol pomidorai dera dažno kėdainiečio šiltnamyje ar net lauke, jų pasiūla didelė turgavietėse, būtina prisiminti, kokią naudą mums teikia š...

Vasaros karštis ir sausra – ne kliūtis kurti savo aplinkos grožį

Kėdainių rajono savivaldybė tęsia ilgametę tradiciją ir kasmet vasarą renka gražiausiai tvarkomą aplinką. Tad jau keletą savaičių konkurs...