Prabangios dieninės užuolaidos – kokios jos šiandien?

Ne paslaptis, jog kiekvienam į namus atkeliaujančiam daiktui keliami aukšti reikalavimai, o užklausą dažnai pradedame formuoti nuo žodžių – geriausia, geriausias. Paieškos laukelyje, bandant surasti tokį dieninių užuolaidų variantą, neretai šalia matome žodį – prabanga. Tačiau ką langų dengimo priemonių rinkoje šis žodis reiškia šiandien? Aišku viena, kad tai tikrai nebėra tik tviskantys audiniai. Taigi, kokius lūkesčius slepia prabangių užuolaidų idėjos šydas?

Prabanga lygu patikimumas

Pradžiai, pažvelkime į tai iš kiek platesnės perspektyvos. Šiandien, kai turime galimybę rinktis iš tokio plataus asortimento, vienas esminių kriterijų gaminiui – patikimas gamintojas ir tiekėjas. Kodėl? Vis dažniau prekes įsigyjame jų nė nematę, o posakis, jog pasirinkimo gausa yra prabanga, turėtų būti patikslintas. Turbūt tai – ne galimybė iš viso neaprėpiamo audinių asortimento gauti bet ką, bet pasirinkti aukščiausius standartus atitinkantį daiktą. Kas tai garantuos? 

- atsidavęs amatui gamintojas;

- sertifikuoti, stilingi audiniai;

- visas garantijas teikiantis, patikimas pardavėjas.

Ir taip, visa tai galime aiškiai matyti atsakingai pardavėjo pateikiamoje informacijoje!

Funkcionalumas – karalius

Jei atsigręžtume į naujausias interjero dizaino tendencijas, pamatytume, kad funkcionalumas laimi. Ypatinga vertė suteikiama baldams ir detalėms, kurios savo paskirtį atlieka nepriekaištingai. O, jei įmanoma, išmaniais sprendimais dar ir sukuria papildomos naudos vartotojui. Daugiafunkcės lovos, išmanios spintos, stalai transformeriai, visa tai parodo, kad tampame vis reiklesni. Tuo tarpu, interjero detalės, kaip, pavyzdžiui, kokybiškos dieninės užuolaidos internetu, turi nepriekaištingai atitikti savo funkcijas – ne tik dailumu džiuginti akį, bet, labai svarbu, pristabdyti šviesos srautą, bet jo neužgožti, kurti privatumo širmą bei išlaikyti pirminę audinio kokybę ir išvaizdą kuo ilgesnį laiką. Tai yra prabanga!

Prabanga, atitinkanti kiekvieno stilių?

Kai kalba pasisuka apie užuolaidų prabangą, pirmiausiai įsivaizduojame tvirtą audinį, į kurį malonu pažiūrėti ir prisiliesti. Ir tikrai, tai labai svarbu – prabangi langų uždanga turi atsispindėti ne tik informacinio aprašo punktuose, bet ir, kaip sakoma, tai turi būti matoma plika akimi. O kaip prabangų produktą įsivaizduojate jūs? Tikėtina, kad daugeliui tokia vizija siesis su tviskančiu klasikos stiliumi – įmantriais raštais, tekstūromis. Ir čia prieiname klausimą, ar tikrai šis titulas priklauso tik kažkuriam vienam ar vos keliems stiliams? 

Norėtųsi paprieštarauti – tik ne šiais moderniais laikais! Jei sakysime, kad prabanga prilygsta kokybiškoms medžiagoms, patikimam gamintojui ir funkcionaliam dizainui, tai prabangias dienines užuolaidas galite turėti kiekvienas. Visai nesvarbu, ar namų interjero dizainas alsuoja minimalizmu, klasika, modernumu, ar išlaikomas industrinis braižas. 

Gyvenimo būdas ir filosofija

Tęsiant apie dieninės langų uždangos prabangą, kuri nepriklauso nuo namų stiliaus, prieiname prie dar vienos išties įdomios įžvalgos. Neretas pirkėjas šiandien dėmesį skiria ne tik kokybei ir dizainui, bet ir tai, kaip gaminys gali atspindėti jo gyvenimo būdą. Ar užuolaidos tai gali? Tikrai taip! 

Pavyzdžiui, jei jūs propaguojate sąmoningą vartojimą ir jums svarbu maksimaliai tai pritaikyti kasdien – yra tiekėjų, siūlančių ekologiškų, perdirbtų medžiagų langų uždangas dienai ar nakčiai. Galiausiai prieiname prie to, jog vienas prabangaus gaminio aspektų šiandien – sukurta galimybė pasirinkti ne tik jums kokybiškiausią produktą, bet ir tokį, kuris atspindi individualų gyvenimo būdą ir filosofiją. 

Taigi, jei jūsų namuose langus dengia funkcionalūs, kokybiški, stilingi, požiūrį atitinkantys ir visomis garantijomis apsaugoti gaminiai – tai ne kas kita, o tikrų tikriausia šiuolaikinė prabanga! 

Informacijos užsakymo numeris: 21/03/02
Užsakovo UAB „Seohelis" paruošta informacija

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 13.58.244.216.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...