Pakuočių atliekų konteineriai bus ištuštinami kovo 12 ir 26 d.

Kėdainių rajono savivaldybės administracija informuoja, kad siekiant įvertinti pakuočių atliekų susidarymo kiekį 2020 m. kovo mėnesį individualių namų valdose esančių pakuočių atliekų konteineriai bus ištuštinami du kartus – kovo 12 ir 26 d.

Kėdainių miesto gatvėse:
J. Basanavičiaus g.
Birutės g.
Biliūno g.
Didžioji g.
Didžioji Rinkos aikštė
Dotnuvos g.
S. Jaugelio-Telegos g.
J. Janonio, Josvainių g.
Kęstučio g.
Knypavos Rinkos aikštė
Kranto 2-oji g.
Liepų takas g.
P. Lukšio g.
A. Mickevičiaus g.
Paeismilgio g.
Radvilų g.
Rožių g.
Rūtų g.
Senoji g.
Skongalio g.
Smilgos g.
Sodų g.
Tulpių g.
Vydūno g.
Vytauto g.
J. Žemaitės g.
Žydų g.

Šėtos seniūnijos kaimuose:
Jokniai
Žilioniai
Steponava
Valakai
Kreiviai
Mauliai
Vaiškoniai
Čereliai
Margiai
Pagiriai
Liliūnai
Runeikiai
Bebrikiai
Kuroniai
Žeimeliai
Kirdeikiai
Pašėtė
Daratava
Joniškiai
Lioliai
Sangailai
Gumbiai 

Pakuočių atliekų konteineriai bus ištuštinami kovo 12 d. ir 26 d. (2-as ir 4-as mėnesio savaitės ketvirtadienis). Individualių namų valdose susidarančių pakuočių atliekų konteineriai turi būti išstumti iki 8 val. ryto.

Prašome gyventojų rūšiuoti atsakingai. Pakuotės turi būti visiškai ištuštintos, pašalinti maisto likučiai, buteliai ir pakeliai suspausti, užsukti kamšteliai, buteliai ir stiklainiai turi būti visiškai ištuštinti, popierinių etikečių pašalinti nebūtina, popieriaus ir kartono atliekos neturi būti riebaluotos ir užterštos maisto likučiais, popierines dėžutes turi būti išlankstytos (labai svarbu, kad pakuočių atliekos užimtų kuo mažiau tūrio).

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.19.30.232.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...