Miesto gyventojų dėmesiui!

Kiekvieną antradienį mieste yra surenkamos specifinės atliekos. Tad jas prie bendro naudojimo konteinerių labai prašome išnešti pirmadieniais, t. y. iš vakaro. Tada jos jau kitą dieną bus išvežtos ir nestovės gatvėse kelias dienas. Pasistenkime visi kartu, kad miestas būtų gražus ir tvarkingas, o ne užverstas atliekomis.

Specifinės atliekos: didelių (stambių) gabaritų atliekos (seni baldai, čiužiniai, įvairūs mediniai daiktai ir kitos medinės atliekos, namų ūkio santechnikos įrenginiai, vonios, kriauklės, praustuvai ir kt., buityje susidarančios elektros ir elektroninės įrangos atliekos, šaldytuvai, televizoriai, viryklės, žaislai ir kt. elektros prietaisai, metalo atliekos: metaliniai namų ūkio daiktai, įrenginiai ir jų dalys.

Statybinės atliekos (iki 300 kg) iš Kėdainių rajono savivaldybės gyventojų nemokamai priimamos didelių gabaritų aikštelėje J. Basanavičiaus g. 97A, Kėdainiai, tel.: 8 682 55784.

Žaliosios atliekos iš fizinių asmenų, daugiabučių namų, garažų ir sodų bendrijų priimamos nemokamai Zabieliškio sąvartyne (Zabieliškio k. 10, Kėdainių r.), tel.: 8 682 55785, 8 682 55780.

Darbo laikas: I−VII, 8.00–20.00.

Bendro naudojimo žaliųjų atliekų konteineriai:

Šėtos g. 91, P. Lukšio g. 2, Respublikos g. 42, Josvainių g. 43, Liepų al., Nuokalnės g. – Miško g.1, V. Koncevičiaus g. 6, Pelėdnagių k., Kranto g. 22, Pašiliai, Vainotiškių k.

Visos atliekos privalo būti išrūšiuotos į tam skirtus konteinerius pagal paskirtį. Elkimės atsakingai, rodykim gerą pavyzdį ir neterškime savo aplinkos.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.226.96.61.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...