Kviečiame teikti pretendentus Krašto kultūros premijai gauti

Vadovaudamiesi Kėdainių rajono savivaldybės tarybos 2017 m. rugsėjo 28 d. sprendimu Nr. TS-153, kviečiame teikti pretendentus Krašto kultūros premijai (toliau – Premijai) gauti.

Premija skiriama kasmet iš Kėdainių rajono savivaldybės biudžeto lėšų už pastarųjų 3 metų nuolatinę rajonui reikšmingą kūrybinę, kultūrinę meninę veiklą ar pasiekimus literatūros, muzikos, scenos, kino, vizualiojo meno, etninės kultūros, dainų švenčių tradicijos puoselėjimo srityse.

Pretendentu į Premijos laureatus gali būti kiekvienas Kėdainių rajono gyventojas arba kitur gyvenantis asmuo, įnešęs didelį indėlį į Kėdainių krašto kultūrą.

Premija skiriama už:

- naujų originalių kūrybos ir  kultūrinės veiklos formų įgyvendinimą;

- etninės kultūros puoselėjimą ir propagavimą;

- kultūrinį švietėjišką darbą su rajono gyventojais, ypač su jaunimu;

- aktyvią kūrybinę ir / ar kultūrinę meninę veiklą;

- reikšmingus kūrybinius laimėjimus, puoselėjant Kėdainių rajono kultūrą ir garsinant Kėdainių kraštą Lietuvoje ar užsienyje.

Pretendentus Premijai gauti gali pristatyti visi Lietuvos Respublikos piliečiai ir Lietuvos Respublikoje veikiantys juridiniai asmenys.

Pretendentas pristatomas raštu, nurodant jo vardą, pavardę ir kontaktinius duomenis. Rašte-rekomendacijoje aprašoma Pretendento veikla bei pasiekimai, pridedamos darbų kopijos ar aprašai, vaizdo ir / ar garso įrašai.

Raštas-rekomendacija, pristatantis Pretendentą, pateikiamas tiesiogiai ar siunčiamas paštu Kėdainių rajono savivaldybės administracijai (J. Basanavičiaus g. 36, Kėdainiai, 707 kab.) iki 2020 m. gruodžio 10 dienos 16 val. Siunčiant raštą paštu ant voko turi būti užrašyta: Kėdainių krašto kultūros premijos konkursui.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.225.209.95.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...