Kėdainiuose eilė nusidriekė į naktinį kiną

Kėdainiečiai išsiilgę pramogų penktadienio vakarą gausiai rinkosi į pirmąjį kino seansą Kėdainiuose. Po ilgo karantino laikotarpio ir vis dar jam tebesitęsiant, kiną žiūrovai galėjo stebėti, pagal visus karantino reikalavimus, sėdint savo automobiliuose. Tačiau nuotaikos buvo puikios. 

,,Žinoma! Esame išsiilgę visko. Šiandien tai buvo geriausia, kas galėjo Kėdainiuose įvykti. Na, o draugai mūsų iš kito miesto pavydėjo. Vadinasi visi jau norime veiklos, bendravimo. O pramogos automobiliuose irgi labai gerai. Mes, jaunimas, be jų savo gyvenimo neįsivaizduojame, o dabar dar galime ir filmą pažiūrėti. Ačiū organizatoriams", - pasakojo renginio dalyvė Smiltė.

Tradiciškai Kėdainiai yra vienas pagrindinių Lietuvos miestų, kuriame eilę metų karaliauja naktinis kinas. 

,,Karantinas padiktavo savo taisykles ir jau antrus metus kėdainiečiai renkasi žiūrėti kiną ne po atviru dangumi, o iš savo automobilių. Būtent kėdainiečiai ir padiktavo, kokių pramogų jiems reikia. Gausiai susirenka ir prašo, kad tai vyktų nuolat. Džiaugiuosi, kad galiu padovanoti ir prisidėti prie tokios veiklos, kurios iš tikrųjų nori mano gimtojo miesto gyventojai  ir miesto svečiai", - kalbėjo renginio rėmėjas, kėdainietis Viktoras Fiodorovas

Renginio dalyviai galėjo į savo automobilius užsisakyti ir maisto iš furgonėlio, kuris atvyko iš Vilniaus.

Renginį dovanojo LR Seimo narys Viktoras Fiodorovas.

Dėkojame renginio draugams:

„Pripučiamas filmas“

UAB „Videobankas“

Kėdainių ARENA

Jaunimo organizacijos DARBAS

Kėdainiečiams - Ievai Vargalytei, Laurynui Kišonui, Indrei Fiodorovai, Dangirui Kačinskui, Profesinio rengimo centrui, Apsaugos agentūrai NPA.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.17.74.153.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...