Kėdainiuose didžiulės sėkmės sulaukė kinas iš automobilių

Kėdainiuose startavo pramogos! Pirmadienio vakarą kėdainiečiai buvo pakviesti į išskirtinį renginį -  suorganizuotas pirmasis šiais metais naktinis kino seansas, kurį dalyviai galėjo stebėti iš savo automobilių. Kiek neįprastu būdu žiūrėti kino filmą pakvietė Kėdainiuose  įsikūręs „Pripučiamas filmas“, o nemokamą pramogą kraštiečiams padovanojo  Indrė ir Viktoras Fiodorovai ir UAB Videobankas. 

Šiais metais kiek anksčiau nei įprastai "Pripučiamas filmas" pradėjo savo dešimtąjį sezoną ir  keliauja per Lietuvą rodydamas kino filmus. Tiesa, karantino laikotarpis smarkiai pakoregavo visų mūsų gyvenimus, pramogų įpročius ir pobūdį, tačiau šiandien organizatoriai džiaugiasi, kad susidomėjimas kinu išlieka labai didelis, o kol kas kinas iš automobilių sulaukia didelės sėkmės.

 „Tikriausiai normalu. Žmonės išsiilgo pramogų, nori atsipalaiduoti ir būtent tokia forma šiandien mes galime juos pradžiuginti. Kėdainiai visada yra mano prioritetas ir jau tampo tradicija, kad kiekvieną vasarą kviečiame žmones žiūrėti naktinį kiną po atviru dangumi. Beje, kėdainiečiai patys įrodė, kad į tokius renginius jiems malonu atvykti, patinka ir būtent jie tampa traukos tašku burtis, bendrauti. Dar praeitą savaitę socialiniame tinkle klausiau kėdainiečių ar jie norėtų, jog parodytume kiną? Ir štai, koks puikus rezultatas gavosi. Atvirai sakant, esu nustebintas, tikrai nesitikėjau, kad tiek daug automobilių norės atvykti į kiną ir ,kiek teko matyti, ne visi norintys tilpo.", - pasakojo renginio iniciatorius Viktoras Fiodorovas.

Pirmieji žiūrovai automobiliais atvyko net keliomis valandomis anksčiau. Kas po vieną, du, o kas ir  šeimomis. Pasak žiūrovų, nuotaikos - puikios, visi iš anksto pasirūpino užkandžiais ir atsakingai laikėsi saugumo reikalavimų. Tą vakarą žiūrovai galėjo išvyksti apdovanojimus pelniusią karinę dramą  „1917“.

Pasak organizatorių, galbūt stebėti kiną iš automobilių ir nėra pats patogiausias būdas, tačiau šiuo metu tai yra vienintelė galimybė, o pojūtis iš tiesų įdomus. Dalyviai buvo itin atsakingi, griežtai laikėsi visų taisyklių. Už tai jiems  yra dėkingi. 

Ypatingos sėkmės sulaukusi pramoga dar kartą pakvies kėdainiečius. Apie tai būsite informuoti naujienų portale www.kedainietis.lt

Dėkojame partneriams: 

„Kėdainių arenai“
Kėdainių rajono savivaldybės Viešosios tvarkos skyriui
Jaunimo organizacijai DARBAS Kėdainių skyriui
Už nuotarukas ir video iš oro - Vytautui Vasiliauskui

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.139.237.130.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...