Kėdainių PSPC – nauja vaikų ir paauglių psichiatrė

VšĮ Kėdainių PSPC Psichikos sveikatos skyriuje spalio mėnesį pradėjo dirbti nauja vaikų ir paauglių psichiatrė Milda Repečkaitė.

2016 metais gydytoja baigė LSMU vaikų ir paauglių psichiatrijos rezidentūrą. Po baigimo dirbo Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, vaikų psichiatrijos skyriuje, konsultacinėje poliklinikoje bei dienos stacionare. Gydytoja pastebi, kad darbo specifika, dirbant stacionare ir poliklinikoje skiriasi, tačiau vaikų ir paauglių problemos, gyvenančių tiek didmiestyje, tiek rajone – labai panašios.

Pas vaikų ir paauglių psichiatrę, dirbančią Psichikos sveikatos skyriuje, lankosi pacientai, turintys nuotaikos sutrikimų, elgesio ir emocinių sunkumų, raidos sutrikimų, ištikus  krizinėms situacijoms, atsiradus baimėms, kylant sunkumų mokykloje ar namuose. Kiekvieno žmogaus situacija individuali ir unikali.

Šiuo metu dažnesni pacientai – jaunesnio mokyklinio amžiaus, bet nemažai apsilanko ir paauglių. Bet kokio amžiaus vaikas pas vaikų ir paauglių psichiatrę gali kreiptis savarankiškai be gydytojo siuntimo su vienu iš tėvų ar globėjų.

Registruotis galima Pediatrijos skyriaus registratūros telefonu: (8-347) 61555, (8-347) 61130.

Vaikų ir paauglių psichiatrė dirba pirmadieniais 10.00 -15.30 ir trečiadieniais – 09.40-15.00.

Kitomis savaitės dienomis gydytoja Milda Repečkaitė dirba Kaune, Caritas programoje ,,Vaiko gerovės institutas“.

Asta Raicevičienė

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.189.193.172.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...