Kėdainių medikams - išskirtinis koncertas

Priešakinėse mūsų visų sveikatos sargybos linijose dirbantys mūsų medikai balandžio 27 dieną minės savo profesinę šventę. Palaikydami juos, padrąsindami ir suprasdami norime pradžiuginti visus naujos formos sveikinimu. Balandžio 27 dieną 11:30 val. Kėdainių ligoninės vidiniame kiemelyje Jiems koncertuos atlikėjas, grupės „el Fuego“ narys ir antrojo „Lietuvos balso“ sezono nugalėtojas Paulius Bagdonavičius.

Kėdainių rajono savivaldybės medicinos darbuotojams skirta padėka ir muzikinis sveikinimas bus tiesiogiai transliuojamas internetu Kėdainių rajono savivaldybės, Kėdainių rajono pirminės priežiūros centro facebook puslapiuose, „Youtube“ kanale.

Kėdainių rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigos įsitraukia į LR Vyriausybės kanceliarijos paskelbtą iniciatyvą „Ačiū herojams“. Specialioje platformoje https://aciuherojams.lt/vaikai su tėvais ir mokytojais kurs sveikinimo atvirukus ir siųs savo žodžius bei palinkėjimus.

Mūsų partneriai: 

Kėdainių kultūros centras,

Laikraštis ir portalas „Rinkos aikštė“, www.kedainietis.lt. 

Prodiuserinė kompanija „Videobankas“.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.224.63.87.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...