Kėdainių ligoninės direktorius kreipimasis. „Jei tik galite, prašome padėti“

Gerbiami Kėdainių krašto žmonės, 

didžiulės visą pasaulį kaustančios bėdos akivaizdoje mes, Kėdainių ligoninės medikai, esame ne vieni. Dabar kaip niekada jaučiamės stiprūs, reikalingi ir turintys daugybę tikrų sąjungininkų – Jus visus.

Netikėtai visą pasaulį užklupęs virusas atskleidė du svarbius mūsų visuomenės bruožus: fizinį pažeidžiamumą ir moralinį tvirtumą. 

Grėsmė mus visus kaip niekada suartino ir suvienijo. 

Dėkojame Jums visiems, kurie prisidedate prie bendro tikslo: socialiai atsakingiems Kėdainių rajono verslininkams, savivaldybei ir privatiems asmenims. 

Kaip niekada anksčiau jaučiame Jūsų visų palaikymą. 

Ačiū už visą paramą, kurią skiriate mūsų medikams. Ir asmeninės apsaugos priemonės, ir reikalinga medicininė įranga mums yra neįkainojamos vertės. 

Kiekviena Jūsų paaukota kaukė ar respiratorius, kiekvienas paaukotas euras mums yra nepaprastai reikšmingas. 

Su ypatingu atidumu ir atsakomybe analizuojame ir sprendžiame, kam dabar yra būtiniausia skirti lėšas.

Kiekvienas gydytojas, medikas, slaugytojas, kiekvienas medicinos personalo darbuotojams šiandien Jums yra nepaprastai dėkingas. 

Kas mūsų visų laukia rytoj, niekas negali pasakyti. 

Šiuo metu kovoje su virusu ypač svarbu apsaugoti dirbančius medikus, o tam reikia daug kartų daugiau respiratorių nei kas galėjo suplanuoti anksčiau.

Padėti vienas kitam galime dabar, nes rytoj jau gali būti per vėlu!

Prašome visus pagal turimas galimybes prisidėti užtikrinant medikų darbo saugumą ir reikiamos pagalbos teikimą bėdoje dėl koronaviruso atsidūrusiems žmonėms.

Jei tik galite, prašome Jūsų prisidėti prie apsaugos priemonių įsigijimo ir skirti paramą mūsų ligoninei. 

Garantuojame, kad kiekvienas Jūsų paaukotas euras bus panaudotas gelbėjant gyvybes ir užtikrinant mūsų medikų saugumą. 

Kėdainių ligoninės sąskaita LT484010041900000016. Bankas AB „Luminor“ 

 Su nuoširdžiu visų medikų dėkingumu

Stasys Skauminas

Kėdainių ligoninės direktorius

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.222.148.124.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...