Kėdainiečių pamėgtose vietose - specialūs įspėjamieji ženklai

Šiandien Kėdainių rajono savivaldybė paskelbė, kad jau ir įspėjamaisiais ženklais drausmins tuos, kurie nesilaiko karantino taisyklių viešosiose vietose. 

„Įspėjamieji ženklai turėtų sudrausminti drąsuolius vaikus ir mažiau rūpestingus tėčius bei mamas. Tokių lentelių yra 100 - tiek žaidimo vietų dabar mieste ir miesteliuose turėtų būti aplenkiamos. Labai svarbu šiuo metu nesipriešinti, o laikytis visų taisyklių. Taip greičiau įveiksime virusą. Dar: dėvėkime kaukes ir plaukime rankas.“, - skelbia rajono savivaldybė. 

Kėdainių rajono savivaldybės tarybos narė Indrė Fiodorova: „Kiekvieną dieną pilietiški kėdainiečiai kreipdavosi tiek į policiją, tiek į Viešosios tvarkos skyrių, tiek platino susirūpinimo žinutes internete, tiek ir man siuntė prašymus, kad Kėdainių rajono savivaldybė griežtintų taisykles, taikytų papildomus apribojimus dėl lankymosi žaidimo aikštelėse, sporto aikštynuose. Problema aktuali ir mieste, ir rajone. Pati mačiau, kaip vaikai dideliais būriais žaidžia futbolą ir į pranešimus garsiakalbiu reaguoja minimaliai, vėliau vėl grįžta žaisti. Todėl taip pat kreipiausi į rajono savivaldybės administraciją dėl papildomų priemonių. Džiaugiuosi, kad sprendimą rado. Ar jis veiks? Nesunku bus greitai pamatyti ir įvertinti.

Oras vis labiau šyla. Norime vis daugiau laiko praleisti lauke, kieme, žaisti su draugais, tačiau turime išskirtinį pavasarį su gyvybiškai svarbiais iššūkiais. Todėl padėkime visi šį negailestingą „karą" laimėti. Tikiu, kad galim!"

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.15.202.214.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...