Kėdainiečiams „Dainų dainelė“ konkurse prireiks ir Jūsų palaikymo

„Dainų dainelė“ - tai vienas unikaliausių, daugiausiai dalyvių pritraukiančių, ilgametes tradicijas turinčių ir tęsiančių šalies muzikinių renginių.

 Dar 2019 m. gruodžio 12 d. Kėdainių muzikos mokykloje vyko Kėdainių miesto vaikų ir moksleivių Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso DAINŲ DAINELĖ 2020 I atrankos etapas. Pirmame etape pasirodė 26 numeriai - solistų, duetų, ansamblių kategorijose. Į II etapą buvo atrinkti 12 pasirodymų. 

2020  m. sausio 16 d. Jonavoje, J. Miščiukaitės menų mokykloje vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso DAINŲ DAINELĖ 2020 II  atrankos etapas. Jame pasirodė chorai, solistai, duetai, ansambliai iš Kėdainių, Jonavos, Kaišiadorių, Kupiškio miestų ir miestelių. Kėdainių kultūros centro vokalinis duetas Kipras Makutis ir Urtė Stanevičiūtė (vadovė Daiva Makutienė),  Kėdainių muzikos mokyklos solistė Ugnė Urbonavičiūtė (muzikos mokytoja  Neringa Prasčevičienė), Kėdainių rajono Josvainių socialinio ugdymo centro solistė Elzė Matyžiūtė (muzikos mokytoja Živilė Būdienė) ir Kėdainių rajono lopšelio-darželio „Varpelis“ solistė Faustė Dirsytė (meninio ugdymo pedagogė Vida Greičiuvienė) sėkmingai pasirodė atrankoje ir  pateko į tiesioginę Dainų dainelės 2020 televizijos transliaciją, kur dabar juos palaikyti galėsite Jūs visi, tiesioginės transliacijos metu.

Nuoširdžiai esame dėkingi nuostabiai Kėdainių muzikos mokyklos mokytojai, akomponiatorei Editai Sasnauskienei už sėkmę kelyje. 

„Dainų dainelė“ siekia puoselėti dainavimo kultūrą, skatinti gabių vaikų meninę saviraišką, atrinkti geriausius šalies jaunuosius solistus ir vokalinius ansamblius.

 Vasario 9 d. 16 val. tiesioginėje  LRT Plius „Dainų dainelės 2020“ transliacijoje pasirodo vokalinis duetas Kipras Mautis ir Urtė Stanevičiūtė bei solistė Ugnė Urbonavičiūtė. Palaikyti ir prabalsuoti už savo kraštiečius galėsite visi,  adresu: www. lrt.lt/dainudainele. Balsavimas vyks visą savaitė, tad galėsite ne tik patys pabalsuoti, bet paraginti ir savo draugus, gimines pažįstamus.  

Linkime Kiprui, Urtei ir Ugnei  kuo geriausios sėkmės. 

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.145.23.123.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...