Informacija dėl komunalinių atliekų surinkimo ir tvarkymo

Kėdainių rajono savivaldybėje nuo 2020 m. gruodžio 2 d. komunalinių atliekų surinkimo ir tvarkymo paslaugas pradės teikti UAB „Ekonovus“.  Komunalinių atliekų surinkimo ir tvarkymo grafikas nesikeičia.

Kilus klausimams dėl komunalinių atliekų surinkimo ir tvarkymo, gyventojai gali kreiptis tel. 8 700 77046 arba el.p. klientuaptarnavimas@ekonovus.lt.

Svarbu. Žalieji atliekų didieji konteineriai nuo 2020 m. gruodžio 1 d. bus išvežti, kadangi baigėsi žaliųjų atliekų sezonas. Kėdainių rajono savivaldybės gyventojai žaliąsias atliekas gali kompostuoti arba nemokamai pristatyti (kiekis neribotas) į žaliųjų atliekų priėmimo aikštelę esančia Zabieliškio regioniniame sąvartyne. 

Specifinės didelių gabaritų atliekos Kėdainių mieste prie bendro naudojimo konteinerio bus vežamos gruodžio 15 d. ir 19 d., todėl  gyventojai  šias atliekas išnešti turėtų  tik dieną prieš ir kitomis dienomis nedėti minėtų atliekų. 

Tekstilės atliekos vežamos 1 kartą per mėnesį. 

Didelių gabaritų surinkimo aikštelėje (J. Basanavičiaus g. 97A, Kėdainiai) iš Kėdainių rajono savivaldybės gyventojų priimamos didelių gabaritų (iki 500 kg), stiklo (neribojama), popieriaus (neribojama), plastmasės (plastikinės pakuotės neribojama, kitos atliekos iki 100 kg), metalo (neribojama), buityje susidarančios elektros ir elektroninės įrangos (liuminesencinės lempos iki 30 vnt., kitos atliekos – neribojama), padangos (iki 5 vnt.), buityje susidarančios pavojingos buities (akumuliatoriai ir elementai neribojama, kitos atliekos iki 50 kg), buityje susidarančias statybines (iki 300 kg) ir asbesto stogo dangos (iki 10 lapų arba 100 kg) atliekos nemokamai. Detalesnė informacija nurodyta svetainėje www.kedainiai.lt » gyventojams » atliekų tvarkymas» Didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelė (specifinės atliekos) arba tel. 8 682 55784.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.17.79.60.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...