Į Miesto šventės atidarymą ir į vakarinį koncertą būtina iš anksto registruotis

Rugpjūčio 26 d. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovų sprendimu Nr. V-1921 buvo pakeistas ir nauja redakcija išdėstytas sprendimas „Dėl Kultūros, pramogų bei kitų renginių ir susibūrimų organizavimo būtinų sąlygų“. Vienas iš svarbių reikalavimų yra užtikrinti žiūrovų ir (ar) dalyvių registravimą elektroniniu būdu, neribojant žiūrovų ir (ar) dalyvių skaičiaus atvirose ir uždarose erdvėse organizuojamuose renginiuose. Gyventojams pranešame, kad į porą masinių Miesto šventės renginių būtina registracija.

Rugsėjo 4-ą dieną (penktadienį) Didžiosios Rinkos aikštėje 20.30 val. vyks Kėdainių miesto šventės ir Kultūros istorijos festivalio RADVILIADA 2020 atidarymas.

ISTORINIS KADRAS. Prieškarinio lenkų kino klasikos filmo BARBORA RADVILAITĖ (rež. Józef Lejtes) peržiūra kartu su kompozitoriaus Jievaro Jasinskio specialiai jam sukurtu garso takeliu, atliekamu rinktinio simfoninio orkestro (dirigentas Karolis Variakojis).

Į šį renginį registracija ČIA.

Rugsėjo 5 dieną (šeštadienį) Didžiosios Rinkos aikštėje nuo 21 val. vyks grupės THE ROOP koncertas, o nuo 22.30 val. − grupės COLOURS OF BUBBLES koncertas.

Į šį renginį registracija  ČIA

Gyventojus kviečiame registruotis ir  užtikriname, kad asmens duomenys bus tvarkomi konfidencialiai ir tam tikra tvarka, nurodyta 2020 metų rugpjūčio 26 dienos sprendime Nr. V-1921. 

Jei organizatoriai registruoti asmenų negali, renginyje leidžiama dalyvauti ne daugiau kaip 300 žiūrovų.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.133.79.70.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...