Galite Kėdainių rajono savivaldybei parduoti 4 kambarių butą

Kėdainių rajono savivaldybė (į. k. 188768545, adresas Kėdainiai, J. Basanavičiaus g. 36, tel. 8 347 69500, el. p. administracija@kedainiai.lt) skelbiamų derybų būdu perka 4 kambarių butą (1 aukšte) Kėdainių mieste.

Butai neperkami Šėtos gatvėje esančiuose gyvenamuosiuose namuose; bendrabučio tipo gyvenamuosiuose namuose; jei buto nusidėvėjimas yra didesnis nei 60 procentų; jei toje pačioje daugiabučio gyvenamojo namo laiptinėje jau yra 2 bendruomeniniai vaikų globos namai (kai laiptinėje tik du butai – jei viename jau yra bendruomeniniai vaikų globos namai). Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2020 m. gegužės 12 d. įsakymu Nr. AD-1-485 patvirtintos pirkimo sąlygos. 

Buto bendruomeninių vaikų globos namų veiklai pirkimo skelbiamų derybų būdu sąlygas ir kitus dokumentus, susijusius su šiuo pirkimu, galima gauti elektroniniu paštu rasa.vaitkuniene@kedainiai.lt arba Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Statybos ir turto skyriuje 605 kab., Kėdainių m., J. Basanavičiaus g. 36. Pasiūlymai priimami iki 2020 m. birželio 16 d. 12.00 val. Kandidatas nustatytos formos pasiūlymą, buto nuosavybę patvirtinančių dokumentų ir kadastrinių matavimų bylos, kuri turi atitikti esamą buto išplanavimą, kopijas, būsto energinio naudingumo sertifikato kopiją ir kitus sąlygose nurodytus dokumentus pateikia užklijuotame voke. Ant voko turi būti užrašytas užrašas „Kėdainių rajono savivaldybė. Buto BVGN veiklai pirkimas Nr. 5“, kandidato vardas, pavardė ir gyvenamosios vietos adresas. Pasiūlymai priimami arba siunčiami paštu Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Statybos ir turto skyriui, 605 kab., J. Basanavičiaus g. 36, Kėdainiai, pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 8 iki 17 val., penktadieniais – nuo 8 val. iki 15.45 val. 

Smulkesnė informacija tel. (8 347) 69518, (8 347) 69515, el. paštu: rasa.vaitkuniene@kedainiai.lt; audrone.naujalienė@kedainiai.lt. 

Paraiškos formą galite rasti: ČIA

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.140.242.165.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...

Kaip išsirinkti geriausią keptuvę savo virtuvei?

Partnerio turinys

Žmonės, kurie mėgsta gaminti, mėgsta kokybiškas priemones maisto gamybai, todėl renkasi tik aukščiausios kokybės gaminius.