Duotas startas: Kėdainiuose dezinfekuojamos daugiabučių laiptinės

Kovo 26 dieną Kėdainių rajono savivaldybės administracija priėmė sprendimą ir įpareigojo jai pavaldžią įmonę „Kėdainių butai“ valyti ir dezinfekuoti visų šios bendrovės administruojamų daugiabučių laiptines. Tokiu namų yra apie 70.

Remiantis Kėdainių rajono savivaldybės informacija šiandien (kovo 30 d.) papildome informaciją. 

Praėjusią savaitę „Kėdainių butai” dezinfekavo Žemaitės g. 10, Šėtos g. 91, Melioratorių g. 2, Lukšio g. 2, Respublikos g. 22, 28, 34, 38, Smilgos g. 12, Paeismilgio g. 11, Basanavičiaus g. 42, 46, 52, 56, 67, 69, Pavasario g. 41, Lauko g, 14, 18, Ramybės sk. 1, 2, Akacijų g. 17, 26, Juodkiškio g. 25, 27, Šilelio g. 5 daugiabučių laiptines. Perduotos dezinfekavimo priemonės gyventojams iš Chemikų g. 1 ir Šėtos g. 114, 110 daugiabučių.

***
Indrė Fiodorova: „Kovo 23 dieną kartu su Kėdainių rajono savivaldybės tarybos nariais Dangiru Kačinsku, Rimantu Diliūnu, Vygantu Vanagu pateikėm pasiūlymus rajono savivaldybės merui ir administracijos direktoriui. Vienas iš jų buvo dėl daugiabučių namų laiptinių dezinfekavimo Kėdainių mieste ir rajone. Iš karto po pasiūlymų pateikimo elektroniniu paštu, teko telefonu bendrauti ir diskutuoti su gerbiamu meru Valentinu Tamuliu šiuo klausimu apie galimą įgyvendinimą. Džiaugiuosi, buvo duotas startas.", - kalbėjo Kėdainių rajono savivaldybės Tarybos narė Indrė Fiodorova. 

Atkreipiame dėmesį apie priimtą sprendimą, kad šiuo etapu daugiabučiams, kurie nėra administruojami „Kėdainių butų“, dezinfekavimo paslauga nebus suteikta. BET šiuos namus administruojančias bendrijas Kėdainių rajono savivaldybė pagal galimybę nuo KOVO  30 d. aprūpins dezinfekcinėmis priemonėmis. Dėl dezinfekcinių priemonių reikia kreiptis telefonu: 834769509.

Kitas kelias - daugiabučio namo | bendrijos valdyba gali nuotoliniu būdu priimti sprendimą - pirkti dezinfekavimo paslaugą iš įmonių. Tam nereikia organizuoti namo bendrijos susirinkimą.

„Kėdainių butų“ administruojamų daugiabučių laiptinėse bus dezinfekuojami visi rankomis liečiami paviršiai: laiptų turėklai, durų rankenos, pašto dėžutės, telefonspynės ir kiti paviršiai. O visa laiptinių dezinfekcija bus atliekama tik ten ir tuo atveju, jei atsiras susirgusių žmonių, gyvenačių toje laiptinėje.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.140.186.241.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...