Dėl pusiau požeminių ir antžeminių konteinerių aikštelių įrengimo (atnaujinimo)

Vadovaudamiesi STR 1.04.04:2017 ,,Statinio projektavimas, projekto ekspertizė“, informuojame, kad UAB „Inžinerinis projektavimas“ parengė ,,Kitų inžinerinių statinių (konteinerių aikštelių) Kėdainių mieste ir Kėdainių rajone statybos projekto“ projektinius pasiūlymus.

Projektuojamo statinio adresas – Kėdainių miestas ir Kėdainių rajonas.

Projekte numatoma įrengti antžeminių konteinerių ir pusiau požeminių konteinerių aikšteles prie:

- Smilgos g. 8, Kėdainiai

- Milžemių g. 1, Lančiūnavos k. Vilainiai

- Alkupio g., Apytalaukio k., Vilainiai

- Vytauto g. 72, Dotnuvos mstl.

- Kėdainių  g. 1, Šėtos mstl.

- Liepų al., Lančiūnavos k.

Statinio naudojimo paskirtis – kitos paskirties inžineriniai statiniai.

Projekto rengėjas - UAB ,,Inžinerinis projektavimas“ (Panerių g. 64, LT-03160 Vilnius, tel. (+370) 616 58212, adresas internete www.projektavimas.net, el. p. info@projektavimas.net).

Projekto vadovas Jonas Veigneris, el. paštas jonas@projektavimas.net

Statytojas – Kėdainių rajono savivaldybė,  J. Basanavičiaus g. 36, LT-57288 Kėdainiai. Tel.  (8 347) 69 550, el. p. administracija@kedainiai.lt, kontaktinis asmuo – Bendrojo skyriaus vyr. specialistė Agnė Širkienė, el. paštas agne.sirkiene@kedainiai.lt, tel. 8 347 69544. Kontaktinis asmuo, dėl projekto sprendinių aptarimo: Eglė Jonušaitė, tel.  +370 691 34700, el. p. egle.jonusaite@projektavimas.net

Su projekto sprendiniais galima susipažinti:

Kėdainių rajono savivaldybės administracijos svetainėje www.kedainiai.

UAB „Inžinerinis projektavimas“ (Panerių 64, LT-03160 Vilnius, darbo dienomis nuo 9 val. iki 11 val. ir nuo 12 val. 00 min iki 16 val. (iš anksto informavus tel. +370 6913 4700)

Pasiūlymus dėl techninio darbo projekto „Kitų inžinerinių statinių (konteinerių aikštelių) Kėdainių mieste ir Kėdainių rajone statybos projekto“ projektinių sprendinių galima teikti el. p.: e.jonusaite@projektavimas.net; info@projektavimas.net; paštu adresu: UAB „Inžinerinis projektavimas“ Panerių g. 64, LT-03160 Vilnius iki  viešo susirinkimo ir jo metu.

Viešas susirinkimas projektinių pasiūlymų svarstymui, vyks tiesioginės transliacijos būdu.

Tiesioginė viešo susirinkimo transliacija bus vykdoma 2021 m. gegužės 18 d., nuo 16:00 val. iki 17:00 val., naudojant „Zoom“ programinę įrangą (programa yra nemokama, galimas prisijungimas per personalinį ar planšetinį kompiuterį). Prisijungti prie viešo svarstymo tiesioginės transliacijos galite paspaudę arba suvedę žemiau pateiktą nuorodą:

Susirinkimo ID: 996 8997 7311

Prisijungimo nuoroda: 

https://zoom.us/meeting/register/tJ0rf-ChqTwpG9XhjMw1RVLyHa8HGFU9lDKS

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.149.213.209.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...