Darbo partijos rinkimų sąraše – patyrę politikai ir savivaldos atstovai

Darbo partijos taryba patvirtino kandidatų 2020 m. Seimo rinkimų daugiamandatėje apygardoje sąrašą. Jo viršuje – patyrę politikai ir savivaldos atstovai, Sąrašo pirmuoju numeriu tapo partijos vicepirmininkas, profesorius, biomedicinos mokslų daktaras, buvęs žemės ūkio ministras Vigilijus Jukna. 

Pirmajame dešimtuke taip pat yra Seimo narys Valentinas Bukauskas, buvęs Europos Parlamento narys Antanas Guoga, Seimo narys Mindaugas Puidokas, Vilniaus miesto tarybos narė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, centrinio rinkimų štabo vadovas, eksparlamentaras Viktoras Fiodorovas, Seimo nariai Andrius Mazuronis ir Petras Čimbaras, buvę parlamentarai Vytautas Gapšys ir Saulius Bucevičius.

„Mūsų tikslas – efektyvus, kokybiškas valstybės ūkio valdymas. Mūsų tikslai didelis – atvesti Lietuvą į patraukliausių pasaulio šalių penketuką, sukurti ekologišką, teisingą ir tikrą demokratišką Lietuvą. Tam subūrėme stiprią, darbo Parlamente ir savivaldoje patirties turinčią komandą, kurioje yra visų šiandien Lietuvai svarbiausių sričių specialistų“, - pristatydamas sąrašą sakė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich tapęs partijos kandidatu į Premjerus.

Antrajame Darbo partijos sąrašo dešimtuke – buvusi Seimo narė Larisa Dmitrijeva, Vilniaus miesto tarybos narys Aidas Gedvilas, Ukmergės rajono tarybos narys, pedagogas Vidmantas Krikštaponis, Seimo narys Artūras Skardžius, Raseinių rajono tarybos narys Vaidas Kuzmarskis, Marijampolės tarybos narė Vaida Giraitytė, Šalčininkų rajono tarybos narė, teisininkė Alicija Ščerbaitė, verslininkė Vilija Filipovičienė, Raseinių rajono tarybos narys, buvęs parlamentaras Darius Ulickas ir Šiaulių miesto tarybos narė Danguolė Martinkienė.

Prie Darbo partijos komandos prisijungęs krepšininkas, Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas sąraše bus 21-as.

Iš viso Darbo partijos daugiamandatės Seimo rinkimų apygardos sąraše yra 141 asmuo.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš politinės kampanijos  dalyvio  Darbo partijos sąskaitos. Užsakymo Nr. PR02


Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 13.59.82.167.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...