Darbiečiai gaunamas lėšas skirs medikams apsaugoti

Siekdami prisidėti prie kovos su koronavirusu, Kėdainių rajono savivaldybės tarybos nariai Indrė Fiodorova, Rimantas Diliūnas, Vygantas Vanagas ir Dangiras Kačinskas perves Kėdainių ligoninei bei Pirminės sveikatos priežiūros centrui iš savivaldybės gaunamas tarybos nario veiklai skiriamas lėšas.

 Anot darbiečių, lėšos Kėdainių ligoninei bei Pirminės sveikatos priežiūros centrui bus pervedamos tol, kol truks ši neeilinė situacija, kad medikai, kovojantys su pavojingu užkratu, galėtų įsigyti apsaugos priemonių. 

 „Ligoninės šiandien tapo paskutine gynybos linija, skiriančia visus nuo koronaviruso. Kiek saugūs bus medikai, tiek saugūs galės jaustis ir kėdainiečiai. Kiekvienas mūsų galime prisidėti, kad ši gynybos linija būtų kuo stipresnė. Kaukės, respiratoriai, kitos apsaugos priemonės – visa tai pirmiausia reikalinga medikams. Todėl nusprendėme iš savivaldybės gaunamas lėšas, skirtas rajono tarybos nario veiklos išlaidoms kompensuoti, pervesti Kėdainių ligoninei ir Pirminės sveikatos priežiūros centrui. Priemonės, kurias bus galima įsigyti už šiuos bei kitų rėmėjų paaukotus pinigus, gali išgelbėti gyvybes. Tai šiandien svarbiausia!” – praneša tarybos nariai.

Kiekvienam tarybos nariui veiklos išlaidoms kompensuoti kas mėnesi skiriama po 115 eurų.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.119.213.235.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...