Ažytėnuose vyko tradicinis naktinis krepšinio turnyras

Liepos 17 d. Ažytėnuose vyko jau tradicija tapęs naktinis krepšinio turnyras „Ažytėnų vasaros taurė 2020“, kuris sukvietė 3x3 formato krepšinio mėgėjus ne tik iš Kėdainių r., bet ir iš kitų šalies miestų bei miestelių.

Šiltą penktadienio vakarą turnyre po atviru dangumi dalyvavo ir dėl geriausiųjų vardo kovojo keturiolika komandų, kurios varžėsi vienoje amžiaus grupėje. Po keturias valandas trukusios kovos buvo išsiaiškinti laimėtojai. Trečiąją vietą turnyre užėmė komanda „Pintikliuškos“ (Rytis Sinickas, Armandas Macinavičius, Deividas Šiaulys, Gustas Buinovskij), antrąją vietą užėmė komanda „Jaunimas“ (Ugnius Paškauskas, Matas Juzeliūnas, Titas Kručas, Deividas Valikonis), o garbingąją pirmąją vietą užėmė ir turnyro laimėtoja tapo komanda „Dainava“ (Tautvydas Cylikas, Mantas Stankevičius, Justinas Pileckas, Šarūnas Krilavičius). Taip pat krepšinio entuziastai savo jėgas išbandė papildomuose baudų metimo, tritaškių metimo ir krepšinio karavano žaidimo konkursuose. Baudų metimo konkursą laimėjo Deividas Šiaulys (komanda „Pintikliuškos“), tritaškių metimo konkursą laimėjo Deividas Valikonis (komanda „Jaunimas“), o krepšinio karavano žaidime sėkmė lydėjo Karolį Janonį (komanda „Opa, įkrito“). Visi naktinio krepšinio turnyro „Ažytėnų vasaros taurė 2020“ prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis bei vertingais prizais. Renginį stebėjo bei savo mėgstamas komandas palaikė būrys žiūrovų, kurie taip pat turėjo galimybę dalyvauti papildomuose krepšinio konkursuose. 

Turnyras praėjo sklandžiai, dalyviai neslėpė džiaugsmo dėl gerai suorganizuoto turnyro, o visi susirinkusieji mėgavosi geru renginiu. Prie sėkmingo naktinio krepšinio turnyro įgyvendinimo prisidėjo aktyvūs Ažytėnų bendruomenės nariai, Krakių kultūros centras, iniciatyvūs kraštiečiai. Ažytėniškiai džiaugiasi, kad praėjusiais metais atnaujintoje sporto erdvėje ne tik nuolat sutinkami laisvalaikį leidžiantys vietos gyventojai, bet ir organizuojami kokybiški sporto renginiai. Tikimasi, jog šis turnyras Ažytėnuose ir kitąmet suburs aktyvią krepšinio bendruomenę azartiškai kovai.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.149.251.155.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...