Atnaujinta Akademijos ambulatorija džiugina ir sergančiuosius, ir darbuotojus

Neseniai atnaujinta Akademijos ambulatorija: baigtas vykdyti projektas „Kėdainių rajono Dotnuvos seniūnijos Akademijos miestelio visuomeninės paskirties pastato atnaujinimas (modernizavimas), pritaikant jį kaimo bendruomenės poreikiams“.

Rangos darbų vertė – 162 tūkst. Eur. Rangovas UAB „Doresta“ (darbų vadovas Vidmantas Raguckas). Lėšos ES, valstybės biudžeto, savivaldybės.

Iš esminių darbų išskirtinas liftas žmonėms su negalia patekti į antrą aukštą ir du tualetai (pirmam ir antram aukštuose) neįgaliesiems. Pastate žmonėms su negalia užtikrinta galimybė laisvai judėti ir naudotis lankytojams skirtomis patalpomis.

Remontuojamose patalpose atlikta lubų, sienų ir grindų apdaila. Drėgno režimo patalpose įrengta papildoma hidroizoliacija. Patalpose paklotos akmens masės plytelės, PVC heterogeninė danga. Įrengtos drėgmei atsparaus gipskartonio lubos bei segmentinės pakabinamos lubos ant metalinio karkaso. Įrengta šalto ir karšto vandens sistema buities reikmėms bei buitinių nuotekų sistema, taip pat šildymo ir šilumos tiekimo sistemos. Taip pat įvesti nauji įvadiniai elektros tinklai, apšvietimo, gaisro ir signalizavimo sistemos. Modernizuotas vidaus elektroninių ryšių tinklas.

Pakalbinta ambulatorijos administratorė Laima Baševienė sakė, kad džiaugiasi ir darbuotojai, ir ligoniai. „Dabar visai kas kita: tvarka, šviesa, erdvė. Labai atsinaujinome, tikrai esame dėkingi ir patenkinti“.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.149.251.155.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...