Apdovanoti valstybės tarnauotojai ir savivaldybės darbuotojai

Artėjančios Vietos savivaldos dienos proga, laikantis susiklosčiusios tradicijos šiandien  apdovanoti darbines sukaktis švenčiantys Kėdainių rajono savivaldybės valstybės tarnautojai ir darbuotojai. Jiems įteiktos Mero ir Administracijos direktoriaus pasirašytos padėkos už sąžiningą, profesionalų ir atsakingą darbą visos mūsų krašto bendruomenės labui, už pasitikėjimo savivalda ir valstybe stiprinimą bei meilę savo kraštui ir simbolinės atminimo dovanos.

Kėdainių rajono savivaldybėje vykusiai padėkų įteikimo ceremonijai pasirinktas visus saugumo reikalavimus atitinkantis formatas. Kėdainių rajono savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Aukštikalnis palinkėjo sveikatos ir žmonių pagarbos visiems, kurie dirba šį sunkų ir daug profesinių žinių bei gebėjimų reikalaujantį darbą.

Internetinės apklausos būdu antrą kartą išrinkta ir paskelbta geriausia Kėdainių rajono savivaldybės administracijos darbuotoja. Gyventojai ir kolegos už puikų darbą įvertino Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausiąją specialistę Gitaną Pyragiuvienę.

Administracijos direktorius Arūnas Kacevičius nuoširdžiai padėkojo visiems už darbą ir palinkėjo širdyje visada jausti, kad tarnautojų ir savivaldos darbuotojų darbas yra labai reikalingas.

Šiais metais darbinės veiklos sukaktis savivaldoje mini 31 darbuotojas.

10 metų sukaktis mini Rasa Intienė, Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos ir archyvo skyriaus vyresnioji archyvarė ir Valdas Šulcas, Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus sargas.

15 metų darbo jubiliejus mini šie Kėdainių rajono savivaldybės administracijos specialistai: Jūratė Blinstrubaitė, Socialinės paramos skyriaus vedėja, Genutė Liutkevičienė, Apskaitos skyriaus buhalterė, Rasa Petrėtienė, Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė, Daiva Ramanauskienė Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausioji specialistė, Vilma Zdanavičienė, Socialinės paramos skyriaus vyresnioji specialistė, Egidijus Grigaitis, Bendrojo skyriaus vedėjas, Robertas Baltrimavičius, Statybos ir turto skyriaus vyriausiasis specialistas, Donatas Stelmokas, Socialinės paramos skyriaus vyriausiasis specialistas.

Jau 20 metų darbo stažu didžiuojasi Kėdainių rajono savivaldybės Kontrolierė Zita Valiauskienė ir Albinas Rainys Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus sargas.

Šiais metais daugiausia, net 11 žmonių, yra išdirbusių savivaldoje net po 25 metus. Tai Natalija Demčenko, Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė, Laimutė Eigirdienė, Biudžeto ir finansų skyriaus finansų ekonomistė, Virginija Riaubienė, Statybos ir turto skyriaus vyriausioji specialistė, Jolanta Sakavičienė, Biudžeto ir finansų skyriaus vedėja, Audronė Stadalnykienė, Savivaldybės administracijos vyriausioji specialistė (nevyriausybinių organizacijų koordinatorė), Virginija Vaičiulienė, Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja, Rasa Vaitkūnienė, Statybos ir turto skyriaus vyriausioji specialistė, Rimantas Kairys, Bendrojo skyriaus vairuotojas, Arvydas Kargaudas, Bendrojo skyriaus vairuotojas, Rimas Jodinskas, Bendrojo skyriaus sargas, Juozas Petrauskas, Bendrojo skyriaus sargas.

Labai brandžias ir solidžias darbo sukaktis šiemet mini du Kėdainių rajono savivaldybės administracijos valstybės tarnautojai. Už Stasės Pikčilingienės, Civilinės metrikacijos ir archyvo skyriaus vyriausiosios specialistės ir Gedimino Misiaus, Kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojo pečių net 30 metų stažas Vietos savivaldoje.

Solidžias sukaktis mini ir seniūnijų darbuotojai bei seniūnai. Josvainių seniūnijos seniūnas Algimantas Sirvidas savivaldai atidavė jau net trisdešimt savo gyvenimo metų, tris kartus mažiau – vieną dešimtmetį kartu su juo dirba Jolanta Gaučienė Josvainių seniūnijos vyriausioji specialistė. Truskavos seniūnijos seniūnas Vytautas Zakaryza kartu su savo kolege seniūnijos vyriausiaja specialiste Gražina Maršalkiene bendruomenės labui dirba po 25 metus. Reda Lukošienė dabartinė Surviliškio seniūnijos seniūnė jau turi 15 metų patirtį vietos svaivaldoje. Dotnuvos seniūnas Vytautas Grigas išdirbo 10 metų.

2019 metais apdovanota 20 darbuotojų, minėjusių 10–35 metų darbo sukaktis.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 18.191.21.86.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...