Daug gerų emocijų padovanojo paplūdimio tinklinio turnyras

Šeštadienį prie Kėdainių sporto arenos vyko Kėdainių rajono paplūdimio tinklinio turnyras. Į turnyrą užsiregistravo net 10 pajėgiausių rajono tinklinio vyrų porų, taip pat jėgas išbandė ir viena mišri pora – Karolina Augustinaitė su Tomu Matuliu, kurie grupės varžybose demonstravo aukšto lygio tinklinio sugebėjimus, tačiau išėję iš grupės strigo ketvirtfinalio varžybose. Kepinant 28 laipsnių karščiui savo ištvermę ir meistriškumą įrodė Haris Veliulis su Mindaugu Kažukausku bei užėmė pirmąją vietą, prieš juos finalinėje kovoje krito Žygimantas Grigas su Gintaru Kaštaunu.

Finalinės kovos pirmąjį setą gana lengvai laimėję Žygimantas su Gintaru kiek stabtelėję nebesugebėjo pasipriešinti prieš energija trykštančius Harį ir Mindaugą.

Emocijų netrūko ir mažojo finalo kovoje, kuriai taip pat prireikė trijų setų savo pranašumui įrodyti. Kovoje dėl trečiosios vietos Justinas Minkevičius poroje su Benu Roču nusileido Pijui Baniui su Matu Petlinsku.

Tradicija tapęs turnyras, kaip ir kiekvienais metais, buvo organizuojamas pačių entuziastų iniciatyva, padėkos žodžiai keliauja Tomui Matuliui už nuostabias fotografijas bei Kėdainių sporto arenai už suteiktą galimybę naudotis aikštelių inventoriumi.

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.149.214.32.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

Kokybiškas blakstienų tušas – kaip pasirinkti?

Partnerio turinys

Blakstienų tušas yra ta priemonė, kurią savo kasdienybėje naudoja daugelis moterų. Pastarasis tinka tiek tuomet, kai norite išbaigto įvaizdži...

Dūmų valymo filtrai švaresniam aplinkos orui

Aplinkos projektų valdymo agentūra (APVA) pasirašė finansavimo sutartį su AB „Panevėžio energija“ aplinkos oro apsaugos projektui įgyvendi...